上一頁下一頁
發新話題

[其他] 今晚亞冠 試試水溫

收藏  |  訂閱
300  14.8k

關於獅兄篇文章裏邊有提過,咪咪積分問題。。又見到你們講金卡。。好奇想知道。。難道在馬會賭了幾多百萬後會升級。送金卡。。麼用處?

引用:
原帖由 goodmap 於 2016-9-24 07:11 AM 發表 查看引用來源
關於獅兄篇文章裏邊有提過,咪咪積分問題。。又見到你們講金卡。。好奇想知道。。難道在馬會賭了幾多百萬後會升級。送金卡。。麼用處?
其實馬會 有張叫優越卡 分 紅 銀 金 黑 四色。 有師兄說 投注 60萬或以上 馬會就會打給你 送比你  又有師兄說: 馬會按持戶口卡人的年資 送比你  優越卡 是賺馬會積分 有禮物送比持 優越卡人士 :097::097:

simon兄今晚唔出又唔扛....究竟去咗边處威

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-25 02:42 AM 發表 查看引用來源
simon兄今晚唔出又唔扛....究竟去咗边處威
再出 害死人。唔出啦 信心唔夠 :071::071:

simon兄..靜靜雞話隻馬你知.."凱明神駒".

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-28 12:27 AM 發表 查看引用來源
simon兄..靜靜雞話隻馬你知.."凱明神駒".
謝謝  Alan哥 我瞓身買 :071::071:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-28 02:35 AM 發表 查看引用來源

謝謝  Alan哥 我瞓身買 :071::071:

千祈唔好....要我去幫你贖身:096:.

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-28 03:09 AM 發表 查看引用來源

千祈唔好....要我去幫你贖身:096:.
我all. In:003:

我會將贏了的錢 全部買呢隻馬 :096::096:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-28 07:51 AM 發表 查看引用來源
我會將贏了的錢 全部買呢隻馬 :096::096:

我禁爆卡,借埋財仔,就睇呢次,如果輸左,跳樓都唔掂:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆