上一頁下一頁
發新話題

懷念我的SL

收藏  |  訂閱
278  56.3k

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-9-4 12:20 發表 查看引用來源
係, 超難, 除咗呢位45分鐘先生有技巧可以令我高潮到之外, 基本上無男人可以令我高潮到🙈

人夾人呀~ 好似我咁, 都好難俾女仔吹爆, 但都有試過既~ 吾多人做到

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-6 18:12 發表 查看引用來源
今日放假有啲悶悶地,又見好耐無出過po,
試吓出一次先🙈.

回想番, 我上一個SL都係喺呢度識(不過係以前嘅香討果邊), 佢真係好有耐性, 我哋喺香討吹水吹咗一年, 我先肯出嚟見, 見面後佢好積極追我, 見咗幾次 我就應承 ...
沒見咁耐, 吸引左~ 又黑C 又靚腳, 支持~

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-8 15:14 發表 查看引用來源
蛇蛇半個鐘頭夠唔夠?😉
夠唔夠好難就咁講o既 仲要睇好多其他因素
前戲, 過程o既質素, 同呢條友o既感情/ 關係/ 氣氛, 佢o既恢復能力等等
如果條件都ok, 甚至可以唔需要半個鐘添

俾老公插我, 如果佢功夫做足o既話, 最快5分鐘多dd 可以o黎第一個高潮

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-11 09:54 發表 查看引用來源

夠唔夠好難就咁講o既 仲要睇好多其他因素
前戲, 過程o既質素, 同呢條友o既感情/ 關係/ 氣氛, 佢o既恢復能力等等
如果條件都ok, 甚至可以唔需要半個鐘添

俾老公插我, 如果佢功夫做足o既話, 最快5分鐘多dd 可以 ...
咁快?咁多唔多係咁?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-11 09:55 發表 查看引用來源
咁快?咁多唔多係咁?😉
其實唔多囉, 我都只不過話係 "最快試過" 咁解

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-11 10:19 發表 查看引用來源

不過一定有高潮咪得囉!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-11 10:19 發表 查看引用來源

時間呢樣嘢唔一定要十幾廿分鐘以上先到嘅.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-9-11 10:27 發表 查看引用來源

時間呢樣嘢唔一定要十幾廿分鐘以上先到嘅.
係o架, 想女伴高潮的確係需要男人搞多D 野
可以係前戲warm up 耐d, 可以係玩d 你知道對方中意o既活動, 亦可以係營造個令人好想做愛o既氣氛環境
但係我都要講 (雖然好似又有dd 矛盾), 就係亦都唔好太生硬囉, 即係 "我一定要搞到你有高潮" 咁樣o既態度
男人呢, 我可以想像到如果冇高潮, 即係冇射精出o黎, 你地可能根本唔覺得咁係叫做有搞o野
但請唔好用100%一樣o既心態去睇女人, 高潮唔係唔好, 但其實真係唔係必需囉
同老公搞o野, 冇錯係有過兩個字唔到就o黎高潮, 但由頭到尾完全冇高潮一樣耐唔中都會發生
一方面講嘛, 體貼有風度o既男人, 自己爽完發現女伴未食飽, 係會用其他辦法繼續餵人,
出於愛意出於關心而同時自己又enjoy 咁做o既, 我當然樂意接受啦
但如果只係好似完成任務為做而做咁去進行, 就不如唔好做啦

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-9-8 19:10 發表 查看引用來源

我第二個ex, 無前戲無盛, 一嚟就插, 2,3分鐘就射, 仲要芝士腸咁細, 我完全無感覺🙈

有個疑問我收埋o左o係心入面好耐...
會唔會有時前戲對男人女人其實都同樣重要?
即係就算同同一個人 - 我老公 - 搞o野, 我好似都feel 到前戲夠多果次佢會特別耐囉
舉個例子吧我地 quickie, 由頭到尾十零分鐘基本可以結束著返衫走人
攤長o黎搞, 講得出o既前戲都做匀晒, 已經唔戴套o既佢都可以插將近半個鐘

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-11 12:39 發表 查看引用來源

有個疑問我收埋o左o係心入面好耐...
會唔會有時前戲對男人女人其實都同樣重要?
即係就算同同一個人 - 我老公 - 搞o野, 我好似都feel 到前戲夠多果次佢會特別耐囉
舉個例子吧我地 quickie, 由頭到尾十零分鐘基本 ...
唔係前戲耐啲舒服啲咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆