上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.5k  138.8k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-6 09:42 發表 查看引用來源
我要去你的王国当永久居民,我也超级讨厌小三的
说真的,我是曾经有喜欢过一个男生,但是之后我才发现他是有未婚妻的。虽然我知道以我的条件,要去破坏别人的感情是很简单的事情,可是我从来都不会这样做也不会这样 ...
因為咁所以而家冇拍拖?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-6 09:44 發表 查看引用來源
因為咁所以而家冇拍拖?
就没有喜欢的人啊,然后也没人跟我告白啊
我闺蜜们说我条件太好了,男生们不敢乱追

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-6 10:38 發表 查看引用來源
就没有喜欢的人啊,然后也没人跟我告白啊
我闺蜜们说我条件太好了,男生们不敢乱追
咁隨緣啦!你咁正應該好快搵到!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-6 09:37 發表 查看引用來源
北半球和南半球的kiss?我真的不明白哦。。。
然后姐姐好厉害,还可以高潮呢,我都不知道高潮是怎么样的,有没有过都不知道呢,哈哈哈
北半球係上面, 即係錫嘴
南半球係下面, 即係鍚下面好似嘴咁果個部位囉
至於可以高潮, 厲害o既應該唔係高潮本人而係令你高潮o既對方吧, 可能大家構造一樣, 清楚知道要女性最舒服需要做d 乜
雖然係飲o左酒但其實都清醒o既, 否則唔會記得咁清楚, 我連果晚用咩o黎送酒都仲有印象
好複雜o既感覺, 好震撼, 好尷尬, 真係超尷尬, 但又好得意, 得意得o黎有dd 罪惡感,
我幫返佢口交果陣將自己代入我男朋友o既角色, 原來佢之前奶我果陣係咁樣o既
仲有啜埋佢腳趾因為我男朋友成日都會啜我, 又係首次親身去體驗原來男朋友咁做o既時候係咁o既味道
最後唔少得o既係真係非常非常舒服

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-6 10:47 發表 查看引用來源
咁隨緣啦!你咁正應該好快搵到!😉
如果正如佢咁講, 係男人唔敢追o既話, 咁就唔好隨緣啦
遇到心儀o既男仔大可以主動出擊! 女人唔同男人, 時間會等男人但唔一定會等女人

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-6 12:15 發表 查看引用來源

北半球係上面, 即係錫嘴
南半球係下面, 即係鍚下面好似嘴咁果個部位囉
至於可以高潮, 厲害o既應該唔係高潮本人而係令你高潮o既對方吧, 可能大家構造一樣, 清楚知道要女性最舒服需要做d 乜
雖然係飲o左酒但其 ...
咁試到其他女仔下面嘅味道有乜嘢感覺,同男人味道唔同?用埋對方下面形狀同自己有冇分別?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-6 09:42 發表 查看引用來源
我要去你的王国当永久居民,我也超级讨厌小三的
说真的,我是曾经有喜欢过一个男生,但是之后我才发现他是有未婚妻的。虽然我知道以我的条件,要去破坏别人的感情是很简单的事情,可是我从来都不会这样做也不会这样 ...
我冇宗教信仰, 下唔下地獄就唔討論啦
只係單從人性o既角度而言, 我會認為一個可以背叛自己女人o既男人今日追得我,
明日一樣可以背叛我去追第二個囉
成日o係度長篇大論話我中意得o既男人要點點點, 冇錯係真o既, 但關鍵時刻我咩都可以忍
對我差d , 唔照顧我, 打我鬧我都有得原諒, 對我不忠係絕對絕對冇可能再一齊走落去, 一次都唔得

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-6 12:23 發表 查看引用來源
咁試到其他女仔下面嘅味道有乜嘢感覺,同男人味道唔同?用埋對方下面形狀同自己有冇分別?😉
尿味其實差唔多, 女仔稍為重少少因為畢竟收o左o係入面

順帶一個溫馨提示: 作為男人o既養成一個習慣, 公廁尿兜冇得好講, 有公德心o既我亦唔建議你咁做
但情況許可o既話每次痾完之後順手抽一格廁紙印一印d 尿先收返你個好兄弟入去,
就算你事前唔沖涼, 女人幫你含果陣果股尿臭味o既分別都明顯差好遠

至於體液本身, 女性分泌同男人精液當然唔駛講, 氣味同味道都係兩個世界
精液可以好苦澀而且勁腥, 女人o既愛液至少我試過o既唯一呢一個其實冇咩味道

下面形狀, 睇自己同睇人視角好唔一樣囉, 未必可以作準
我只可以話睇得出係曾經俾人用得幾盡囉 畢竟男朋友係鬼仔, size 同耐力都比亞洲人強
(呢d 野就算冇親眼見, 佢男朋友都o黎過幾次香港探佢o既, 有d 野隔離房聽得出 )

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-6 12:59 發表 查看引用來源

順帶一個溫馨提示: 作為男人o既養成一個習慣, 公廁尿兜冇得好講, 有公德心o既我亦唔建議你咁做
但情況許可o既話每次痾完之後順手抽一格廁紙印一印d ...
咁後生就用得咁多?😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-6 12:59 發表 查看引用來源

但情況許可o既話每次痾完之後順手抽一格廁紙印一印d ...
情況許可o既話每次痾完之後順手抽一格廁紙印一印d. ............................ 絕對同意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆