上一頁下一頁
發新話題

紅勇士講左幾句 - 被BAN原因在最後一頁(置頂3日)

收藏  |  訂閱
193  13.6k

引用:
原帖由 H296 於 2005-10-5 11:48 PM 發表

你收皮啦.......狗一隻......
新仔
唔好討論得咁過份

引用:
原帖由 skyworld7 於 2005-10-6 01:22 AM 發表

我好聲好氣希望你唔好再咁落去你仲串狗我

喂!.....你真係好好野呀!
我無串你呀:'):'):'):'):')

引用:
原帖由 kensonic 於 2005-10-6 01:25 AM 發表

咁你早d抖喇
唔送喇!!
:smile_03::smile_03::smile_03:
我唔覺得委屈我呀,系某D人咯....

引用:
原帖由 KeRry亂 於 2005-10-6 01:26 AM 發表

我都話咗如果你覺得版主BAN錯咗,而又無向你解釋你條氣唔順0米唔好上呢個網咯.好簡單0既道理呀.既然你覺得唔公平咁仲上來做咩呀
對你既言論真係非常失望!!
明明係你話強哥弗弗等人ban得好!!
而家講唔出點解又係道講埋d咁既野
我地係唔係道玩係我地既自己
唔需要你既費心
至於版主ban唔ban我地    係由版主決定

你真係無改錯名,,,,一個字

而且我地既話題都無話覺得唔公平
只係想知個原因姐

希望你唔好愈講愈遠

討論都要有論點!!  但睇左你咁耐既回覆  真係一個好低分既討論者

引用:
原帖由 KeRry亂 於 2005-10-6 01:26 AM 發表

我都話咗如果你覺得版主BAN錯咗,而又無向你解釋你條氣唔順0米唔好上呢個網咯.好簡單0既道理呀.既然你覺得唔公平咁仲上來做咩呀
你又屈人喇!我幾時有話版主BAN錯咗條氣唔順ar係你話知我先問咋!!
點解你講野咁唔負責任0架

引用:
原帖由 巴閉哥 於 2005-10-6 01:29 AM 發表

對你既言論真係非常失望!!
明明係你話強哥弗弗等人ban得好!!
而家講唔出點解又係道講埋d咁既野
我地係唔係道玩係我地既自己
唔需要你既費心
至於版主ban唔ban我地    係由版主決定

你真係無改錯名, ...
你都識得話玩唔玩系你0地自己0既事咯.
咁我答唔答你系唔系由我自己決定呢?請問...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆