上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.1k

回覆 1688# star_platina 的帖子

唔緊要,驚走鷄啫!😉

引用:
原帖由 boar36 於 12/6/2021 08:54 發表 查看引用來源
早晨 Star 師兄,昨晚嘅爆閃真喺正到癲,堅勁!
你個 post 已經升咗 level,國際化了,fans 嚟自五湖四海。
咪係,連外國嘅師兄都知,到時有鬼妹揾阿星就麻煩,唔通下下都問佢:「Do you want a fxxk」咁咩?😬

引用:
原帖由 r6654c 於 12/6/2021 08:56 發表 查看引用來源
早星星兄,星期六有冇故事新發展睇☺️
師兄講到咁,唔放多一段好似滿足唔到等待中嘅師兄們喎😬

引用:
原帖由 licklickson 於 12/6/2021 09:06 發表 查看引用來源
唔緊要,驚走鷄啫!😉
走貓走牛走豬走狗都咪走雞,爆閃前一定通知師兄們😬

回覆 1694# star_platina 的帖子

師兄真係細心!👍😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-12 09:08 發表 查看引用來源

咪係,連外國嘅師兄都知,到時有鬼妹揾阿星就麻煩,唔通下下都問佢:「Do you want a fxxk」咁咩?😬
喔 .....  呢層 Star 師兄唔使擔心㗎喎,啲鬼妹會主動問你㗎  

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-12 09:10 發表 查看引用來源

師兄講到咁,唔放多一段好似滿足唔到等待中嘅師兄們喎😬
Thanks 星兄,☺️☺️

應師兄所求,星期六早場~

Erieann IV

Cassy終於除咗條窄腳牛仔褲,不過佢睇落真係好忟,除咗褲之後左手揸住右手手腕企喺度。大家知唔知揸住或者摸住自己嘅手,頸,耳仔或者大脾之類係安撫緊自己嘅意思?Cassy呢一刻係表現得非常之不安,阿星見到佢咁,行埋去抱住佢,等佢感受到阿星俾佢嘅安全感。喺阿星攬住佢之後冇幾耐,Cassy嘅不安感就開始減退,點解阿星會知道呢?因為Cassy嘅雙手由之前左手揸住右手變成兩隻手都攬住阿星,而且仲要同阿星索吻。喂喂,有人睇住喎,你咁大膽嘅?雖然阿星覺得Cassy當住Erieann面除衫實在係有啲奇怪,而且佢錫阿星嘅方式,好似有啲想俾人睇咁款,一路錫一路仲要除阿星嘅恤衫,係呀,阿星收工就梗係著恤衫啦,唔通去街衫咩。Cassy一路同阿星親咀,一路除阿星嘅衫,雖然佢對除阿星嘅衫都已經熟悉到不得了,之但係喺Erieann面前除,阿星真係有啲唔自在。但係點講都好,Cassy除阿星嘅衫實在係非常純熟,唔使幾耐阿星已經俾佢除到得番一條喺前面有個大笨象圖案嘅叔叔孖煙囪同一對印有大口仔公仔嘅短襪喇,喂,你哋俾阿星有啲童真得唔得?

就喺阿星猶豫緊好唔好除埋條大笨象叔叔孖煙囪嘅時候,阿星條大笨象叔叔孖煙囪一下就俾人拉咗落嚟!邊個咁大膽,除咗阿星條遮醜嘅叔叔孖煙囪?成間貴賓套房查實得三個人,除咗阿星同Cassy之外,唯一有可能除阿星條褲嘅,除咗強勢嘅Erieann之外都唔會有第二個。Erieann趁阿星同Cassy親咀嘅時候已經靜雞雞行到去阿星面前,等待機會去除阿星條叔叔孖煙囪,終於俾佢等到阿星有空檔,就乘機出擊喇。Erieann除咗阿星條叔叔孖煙囪之後,望下啱啱瞓醒嘅小星星,然後用帶有口音嘅廣東話講:「差唔多咋喎,某咩貢特別。」阿Cassy你又四圍話俾人知你執到阿星呢舊寶呀?Cassy踎低用口幫小星星打氣,呢個時候,神奇嘅事情發生喇。

Erieann竟然喺阿星面前寬衣解帶,將件粉紅色deep V一件頭短裙喺前面打開,左邊嘅繩拉開咗之後,右邊嘅一幅就喺Erieann嘅右手由左至右打開,露出咗神奇嘅景象,典解Erieann右邊嘅40J冇咗果粒令人銷魂嘅粒粒嘅?然後當Erieann將左邊果條繩都解咗,令到左邊嘅一幅都打開埋,完全露出哂左右兩邊嘅40J之後,阿星仍然睇唔到令人銷魂嘅兩粒,只睇到兩個40J嘅肉團,發生緊咩事?Erieann輕輕咁喺右邊嘅一團40J上面撕開咗一層嘢出嚟,慢慢顯露出被隠藏嘅深紫紅色嘅一粒,呢一粒靜靜咁佇立喺一團40J之上,令人感覺到果種霸氣,謎團終於解決咗。然後Erieann輕輕咁將左邊另一片隱藏咗嘅一層嘢撕出嚟,將兩團嘅40J好驕傲而霸道地呈現喺阿星面前,就好似同阿星講:「你睇我令到幾多男人為我傾心?你都會好似其他男人一樣,為我傾心。冇用嘅男人,你過嚟,等我話俾你知你有幾冇用,幾冇價值!」
(待續)😬

引用:
原帖由 licklickson 於 12/6/2021 09:17 發表 查看引用來源
師兄真係細心!👍😉
師兄真鬼馬😬

引用:
原帖由 boar36 於 12/6/2021 09:18 發表 查看引用來源

喔 .....  呢層 Star 師兄唔使擔心㗎喎,啲鬼妹會主動問你㗎  
唔巧啦,啲鬼妹玩得巧放,阿星老淫家唔夠企玩😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆