上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
2.4k  50.5k

我唔賭㗎🥳🥳🥳🥳,可參考🤪🤪

附件

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-28 12:28 發表 查看引用來源
haha, 賭馬堅無興趣, 完全唔識。

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-28 12:28 發表 查看引用來源
哈 天地人唔錯

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2020-10-28 13:04 發表 查看引用來源

haha, 賭馬堅無興趣, 完全唔識。
我逢賭都唔啱我😂我個興趣係吹水🥳🥳🥳

樓主竟然提供貼士?有冇山埃成份?

引用:
原帖由 Water_man 於 2020-10-28 14:00 發表 查看引用來源
樓主竟然提供貼士?有冇山埃成份?
我唔知吖🤪🤪🤪我都唔賭嘅,我淨係知道有D人每個月比500月費拎頭先個D貼士😂😂😂

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-28 01:35 發表 查看引用來源

茶配合季節飲,好似話有益
茶一般分黑,白,綠,紅,黃,青幾類.而當中又分輕發酵,半發酵,深度發酵等唔同程度類別,長期飲茶好處多.不過最好都要睇自己體質來揀.例如胃唔好紅茶可以養胃.燥底綠茶白茶可以清熱,寒底可以飲黑茶,抗氧化方面老白茶最好.等等..季節方面可以根據哩d特性來飲.夏天白茶,青茶,綠茶.秋冬黑茶,紅茶.春天無所謂.
不過好多人中意某一類茶會長飲,好少跟季節.如果量唔多,其實都無所謂.只係未發酵青綠茶比較寒.如果體質虛同寒底.或者低血壓血糖.就唔好啦.選擇長飲紅黑茶幫返個身體扶正.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-28 13:48 發表 查看引用來源
我逢賭都唔啱我😂我個興趣係吹水🥳🥳🥳
吹水飲水有益

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-28 15:00 發表 查看引用來源
茶一般分黑,白,綠,紅,黃,青幾類.而當中又分輕發酵,半發酵,深度發酵等唔同程度類別,長期飲茶好處多.不過最好都要睇自己體質來揀.例如胃唔好紅茶可以養胃.燥底綠茶白茶可以清熱,寒底可以飲黑茶,抗氧化方面老白茶最好. ...
飲茶係幾寫意

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-28 15:00 發表 查看引用來源
茶一般分黑,白,綠,紅,黃,青幾類.而當中又分輕發酵,半發酵,深度發酵等唔同程度類別,長期飲茶好處多.不過最好都要睇自己體質來揀.例如胃唔好紅茶可以養胃.燥底綠茶白茶可以清熱,寒底可以飲黑茶,抗氧化方面老白茶最好. ...
飲茶係幾寫意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆