上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.2k

引用:
原帖由 r6654c 於 12/6/2021 09:27 發表 查看引用來源

Thanks 星兄,☺️☺️
師兄有請😬

回覆 1698# star_platina 的帖子

咁早就有更新!一見面就有正面交峰嗱!😉

引用:
原帖由 star_platina 於 12-6-2021 09:27 發表 查看引用來源
應師兄所求,星期六早場~

Erieann IV

Cassy終於除咗條窄腳牛仔褲,不過佢睇落真係好忟,除咗褲之後左手揸住右手手腕企喺度。大家知唔知揸住或者摸住自己嘅手,頸,耳仔或者大脾之類係安撫緊自己嘅意思?Cassy呢一刻係表現得非常 ...
now that u have given me a morning hard on, i'm gonna have to wake up my gf

Erieann 咁吋?? 星哥一定唔會失色喺佢面前,一定會立即落 order 比小星星嚟反擊 教訓佢  打謝佢

引用:
原帖由 licklickson 於 12/6/2021 09:32 發表 查看引用來源
咁早就有更新!一見面就有正面交峰嗱!😉
一下子俾阿Erieann挫哂阿星啦😬

引用:
原帖由 cx829 於 12/6/2021 09:34 發表 查看引用來源

now that u have given me a morning hard on, i'm gonna have to wake up my gf
Have a good time matey😬

引用:
原帖由 boar36 於 12/6/2021 09:35 發表 查看引用來源
Erieann 咁吋?? 星哥一定唔會失色喺佢面前,一定會立即落 order 比小星星嚟反擊 教訓佢  打謝佢
師兄你明白,阿星係一個好內斂嘅人,外號魔鬼筋肉人………………邊樹會諗到佢強橫嘅氣勢壓制阿星呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-12 09:27 發表 查看引用來源
應師兄所求,星期六早場~

Erieann IV

Cassy終於除咗條窄腳牛仔褲,不過佢睇落真係好忟,除咗褲之後左手揸住右手手腕企喺度。大家知唔知揸住或者摸住自己嘅手,頸,耳仔或者大脾之類係安撫緊自己嘅意思?Cassy呢一刻係表現得非常 ...
原來星兄被人周圍唱,好嘢自然受歡迎☺️

回覆 1707# star_platina 的帖子

最後點樣比師兄收服?😉

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-12 09:43 發表 查看引用來源

師兄你明白,阿星係一個好內斂嘅人,外號魔鬼筋肉人………………邊樹會諗到佢強橫嘅氣勢壓制阿星呢?😬
我相信以星哥你嘅修為喺會遇強越強,必定能夠擺得平佢,令到佢貼貼服服,今生難忘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆