上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 08:21 發表 查看引用來源
我的热情,好像一把火,ou!燃烧了整个沙漠~~~
HAHA....... 喂喂,呢首歌出時妳應該未出世。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 08:22 發表 查看引用來源
佛系,阿弥陀佛,放下屠刀立地成佛
HAHA....小妹妹,呢句野唔係呢個意思喎。

順其自然,吸引力法則,妳既言行,態度自然就會吸引什麼人,但如果俾我有機會單身,我估.....我會幾享受單身,HAHA......

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 08:37 發表 查看引用來源
模范生不用读书很厉害很厉害,那个是学霸,哈哈哈
模范生是性格好,有礼貌,当然成绩也要不错啦,至少不能满江红,哈哈哈
另外,谢谢哥哥~~我会努力迎接美好未来的! ...
明,HAHA....... 小妹妹而家應該更開心先係。
我成日覺得,當今日既妳比以前更高質更吸引時,妳只會遇上更好的人和事,我之前講單身正,係因為單身既可能性比任何時候都要高,好好享受想去邊就去邊,想玩就玩既自由,唔使同人交代,到有日妳遇上心儀對象,絕對比過去既好。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-26 08:41 發表 查看引用來源

家下戴住副老花眼鏡,係要做下眼操嘅,得閒要揾啲靚女嚟睇下,操返fit對眼先得😬
HAHA...... 等等我,我叫小妹妹upload下相同你熱身,等你去馬來西亞時就已fit晒去搵食。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-26 08:42 發表 查看引用來源

Work同play都要hard先得嘅…………唔係,係work hard play harder先真😬
師兄,Work smart play hard係我座右銘,至於要去到harder,夜晚先

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-26 08:49 發表 查看引用來源

獅城嘅阿星識得唔多,不過榴槤之國嘅女仔大多外表非常胸狠,但係又好好雙乳😬
都係,我覺得佢地都好nice,果時我同家人去玩,識到兩母女由香港去馬來西亞探親+玩,因為幾好傾,大家都一齊食飯,而佢個女,已好主動問我拎電話,返酒店時又會約我再出去玩,非常熱情。

好相與係因為夠熱,佢地衣著實在無得頂。

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/6/2023 11:31 發表 查看引用來源

師兄,英日翻譯得好,睇得出你有D文彩。
家下有哥哥真係好,乜都有得翻譯😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 08:23 發表 查看引用來源
我都是做固定的兼职,星期一到星期四在时装店,星期五到星期天在餐厅,偶尔会接一些event promoter,模特儿,司仪之类的,反正有什么就做什么,哈哈哈 ...
妳都真係幾勤力喎。
咁平時有什麼玩來放鬆心情呢??

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 08:25 發表 查看引用來源
今年还不确定会去哪里哦,可能会跟朋友去砂拉越
夏威夷很热,我是觉得还不错啦,只是没有我想象中那么好玩
今個暑假有無計劃先??
我家人真係plan緊黎馬來西亞玩啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/6/2023 11:32 發表 查看引用來源

係,我想問,其實阿小妹妹都可以問我架??HAHA...... 我無咩所謂
叫小葵睇下龍師兄張想先,然後諗下原來眼前都有個好似美國隊長咁好身形嘅型男喺度😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆