上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/6/2023 18:46 發表 查看引用來源

Yes,小妹妹係指妳,熱身意思妳幫呢度暖暖身,給張照片,令星師兄提神啊,唔通我男人令佢提神咩,HAHA
咁益阿星呀龍師兄,多多益善喎😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 26/6/2023 18:56 發表 查看引用來源

問星師兄啦,佢識既人比我仲要多,我嘛,覺得台灣女生同馬來西亞女生都一樣熱情,但台灣的可能多了份機心。
都係唔好講得太複雜,HAHA......

YES,正所謂出外靠朋友,我覺得有可以信任既朋友,非常緊要。 ...
唔………………龍師兄呢個好問題,阿星喺英國嘅時候嘅朋友有英國人法國人德國人西班牙人印度人中東人泰國人日本人,返嚟香港之後又係英國人香港人菲律賓人印尼人紐西蘭人,去到榴槤之國咪識多啲榴槤之國嘅人囉,最近去咗澳門,識咗好多澳門朋友添。😬

引用:
原帖由 小Koey 於 26/6/2023 23:12 發表 查看引用來源
他对小妹妹没兴趣的,他要阿姨级别的,或者是。。。男人?
阿星係正常男人,中意女人,尤其是靚嘅女人,只要三觀正確,阿星都中意㗎😬

引用:
原帖由 小Koey 於 26/6/2023 23:20 發表 查看引用來源
我喜欢像雷神那样的男人,要拿得起雷神之锤哦
咁關阿星咩事呢吓?😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 23:09 發表 查看引用來源
你听听看~
https://www.youtube.com/watch?v=V9n4U9zDXz0
HAHA......妳得,咁都搵到。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 23:10 發表 查看引用來源
龙骨叔叔是已婚人士?
HAHA,係啊小妹妹,我已經係已婚人夫,人爸喇。我好鐘意小朋友架,所以鐘意同佢地去旅行囉。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 23:11 發表 查看引用來源
就嫌弃我啊,每个人都会有缺点的嘛,就像之前那个人渣一样
HAHA.....妳思想咁有趣既,2個人分手,可能當中有錯,但大家都有做得不足唔出奇,除非妳好特別,要不然唔可能拍一次拖就可以成事結婚吧?尤其今時今日的社會,今天只會比昨天更好,有缺憾都只會係缺憾美。

路過留條毛先~~~~~~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 23:12 發表 查看引用來源
他对小妹妹没兴趣的,他要阿姨级别的,或者是。。。男人?
星師兄既對方應該比我廣,後生女美少女輕熟女佢都適合的。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-26 23:14 發表 查看引用來源
我没有考牌的,只从我那次手上进医院之后,医生建议我不要再发生类似的事情,不然很难康复,所以那次之后我就没有再比赛了。但是还是会跳舞的,哈哈哈 ...
就是因為妳曾經傷過,如果身體許可,醫生批准,其實做多點運動無妨,妳仲後生呢~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆