上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/6/2023 15:00 發表 查看引用來源

又咁講,我如果係家做運動,我係無開冷氣,真係幾分鐘就成身汗.......HAHA......
師兄,打排球??堅喎,打得排球,無1米7都好輸蝕,係唔係呢?
阿星唔打啦,已經好懶,阿女係排球隊員,以新入隊作為全隊第二高而出名。成日話要學新聞直播黎在山姐姐咁高,你話如果佢過兩年真係高到咁,阿星真係情何以堪呢?,以後唔可以俾佢著高踭鞋😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/6/2023 15:00 發表 查看引用來源

師兄,國內女生敢愛敢恨,雖然要靚要身材什麼都有,但唔係人人食得起架。
領教過一次,真係阿星唔敢鳥😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-27 15:04 發表 查看引用來源

犀利,霸氣可收可放,簡直係隨心所欲咁本樹😬
師兄,男人都係咁上下啦,HAHA......
工作一個樣,返到家一個樣,出去玩時又另一個樣,呢隻樣唔係扮野,而係收放問題遮。
所以D女人先會同我地講: 嘩,我估唔到原來你可以咁,又或會講: 啊...... 而家既你同平時既你好唔同。

佢地感興趣,係因為我地男人唔止得一面咁單調嘛。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-27 15:11 發表 查看引用來源

阿星唔打啦,已經好懶,阿女係排球隊員,以新入隊作為全隊第二高而出名。成日話要學新聞直播黎在山姐姐咁高,你話如果佢過兩年真係高到咁,阿星真係情何以堪呢?,以後唔可以俾佢著高踭鞋😬40136592 ...
女生高好啊,唔通今時今日仲會講,驚女仔太高搵唔到男朋友咩,係唔係先。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-27 15:12 發表 查看引用來源

領教過一次,真係阿星唔敢鳥😬
公道講句,唔同省既女仔,我又覺得真係好唔同,我覺得四川既女仔皮膚係最好,佢地真係白裡透紅,聽講同細個飲既水有關。
當然,我唔打算講晒中國咁多個省啦,呢D由師兄自己有緣發掘嘞。HAHA......

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/6/2023 15:59 發表 查看引用來源

師兄,男人都係咁上下啦,HAHA......
工作一個樣,返到家一個樣,出去玩時又另一個樣,呢隻樣唔係扮野,而係收放問題遮。
所以D女人先會同我地講: 嘩,我估唔到原來你可以咁,又或會講: 啊...... 而家既你同平時既你好唔同。

佢地 ...
都係㗎,唔同場合要戴唔同嘅面具,去應對唔同嘅人物事。起碼返工一個樣,上床另一個樣。如果女伴係好似阿星以前咁,係工作上面嘅伙伴嘅話,就真係咩樣都俾人睇晒喇😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/6/2023 16:00 發表 查看引用來源

女生高好啊,唔通今時今日仲會講,驚女仔太高搵唔到男朋友咩,係唔係先。
佢依家行出街就已經俾人講話佢咁細個咁高啦,而且依家買女裝已經慢慢開始冇合身呎吋,第時真係要買外國size先得😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 27/6/2023 16:02 發表 查看引用來源

公道講句,唔同省既女仔,我又覺得真係好唔同,我覺得四川既女仔皮膚係最好,佢地真係白裡透紅,聽講同細個飲既水有關。
當然,我唔打算講晒中國咁多個省啦,呢D由師兄自己有緣發掘嘞。HAHA...... ...
阿星識嘅國內女仔唔多,極其量喺青島做嘢嘅時候同同事出街識過,阿星外表唔出衆,身高喺山東又唔突出,所以係少好多嘢玩嘅。😬

師兄們周圍都有足跡, 真係拳打東南西北 腳踢二開二強.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-27 11:04 發表 查看引用來源

HAHA,係啊小妹妹,我已經係已婚人夫,人爸喇。我好鐘意小朋友架,所以鐘意同佢地去旅行囉。
我也是小朋友哦~~要疼我哦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆