上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-27 11:06 發表 查看引用來源

HAHA.....妳思想咁有趣既,2個人分手,可能當中有錯,但大家都有做得不足唔出奇,除非妳好特別,要不然唔可能拍一次拖就可以成事結婚吧?尤其今時今日的社會,今天只會比昨天更好,有缺憾都只會係缺憾美。 ...
我就不喜欢那种感觉嘛。。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-27 11:08 發表 查看引用來源

就是因為妳曾經傷過,如果身體許可,醫生批准,其實做多點運動無妨,妳仲後生呢~~~~
如果没有特别节目的话,我星期一到星期四都会健身90分钟~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-27 11:07 發表 查看引用來源

星師兄既對方應該比我廣,後生女美少女輕熟女佢都適合的。
他是男女老少通杀的吧?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-27 16:18 發表 查看引用來源

都係㗎,唔同場合要戴唔同嘅面具,去應對唔同嘅人物事。起碼返工一個樣,上床另一個樣。如果女伴係好似阿星以前咁,係工作上面嘅伙伴嘅話,就真係咩樣都俾人睇晒喇😬 ...
工作上既伙伴會有關係,師兄真大膽。
我只係試過一次,但其實真係有點危險。
果次之後我都同自己講唔會。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-27 11:14 發表 查看引用來源

外勞?HAHA.....咁妳可以係有技術層面的,香港現在搶人材,妳係哪一種材???

HAHA..... 我都喜愛相識滿天下既感覺,尤其去哪一個地方都可以同朋友見面。
但無妳想到.....被恐怖份子捉。 ...
我哦。。。我是药材,哇哈哈哈哈 其实我是什么都可以做的,香港缺什么呢?
那时候我还小嘛,说的不是奶子很小,是年龄很小哦,所以怕被坏人抓,很正常啊

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-27 16:21 發表 查看引用來源

佢依家行出街就已經俾人講話佢咁細個咁高啦,而且依家買女裝已經慢慢開始冇合身呎吋,第時真係要買外國size先得😬
哈哈,外國就外國size囉。
女生優質,只會更多選擇。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-27 16:53 發表 查看引用來源
我也是小朋友哦~~要疼我哦
小朋友,妳叫呢度既叔叔疼妳,妳真係不知什麼叫羊入狼群。🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-27 14:50 發表 查看引用來源

妳老公既新戲 Extraction 2,聽講幾好睇,HAHA.....
另外有套我反而有興趣,叫 No hard feeling,呢個hard feeling聽講唔係普通hard feeling, HAHA......
計劃?就係問妳未來日子會唔會去旅行去玩呢~~~~ ...
我要看我要看,特别是那个hard feeling。。。硬了会有什么感觉? hmmm。。。。kyaaaaaa~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-27 14:52 發表 查看引用來源

妳搞錯,泰拳係一種非常健康既運動,好多,係極多女仔會玩Thai boxing 黎keep fit添。
當然我果隻有D唔同,我係練技巧同教練玩Sparring,但一樣健康,而且我戴左mouth guard,非常安全。
但我同教練師兄 ...
我看过tvb有个男演员会泰拳的,不错的哦

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-27 17:02 發表 查看引用來源
我哦。。。我是药材,哇哈哈哈哈 其实我是什么都可以做的,香港缺什么呢?
那时候我还小嘛,说的不是奶子很小,是年龄很小哦,所以怕被坏人抓,很正常啊 ...
即係話奶子不少!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆