上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 27/6/2023 18:12 發表 查看引用來源
咁如果唔賤格咪冇事囉!😬
喺公司識女仔唔賤格都好難😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-27 18:51 發表 查看引用來源

喺公司識女仔唔賤格都好難😬
點解咁講?

引用:
原帖由 licklickson 於 27/6/2023 18:55 發表 查看引用來源
點解咁講?
好簡單,識一個女仔,大部份男人都係以上床為最終目標係咪?

俾你同佢上到床喇,床上面嘅真面目一定會表露無遺。你唔係話俾阿星知你係床上君子啩?

好喇,床上翻雲覆雨之後,個女仔仲唔知道晒你係一條死鹹濕佬,阿星會切…………個西餅你食。

佢知道你床上面對住佢四圍摸,心諗會唔會你喺公司都會四圍摸呢?又,有關係嘅男女或多或少都有啲蛛絲馬跡俾人睇到,你喺公司做咩都好,一定會有人留意到。

除非呢位女同事係同你冇任何工作關係,如果有工作關係,女人好中意借啲意同你接觸,想見多啲你;而如果你係管理層,對方係你嘅下屬嘅話,仰慕嘅態度就會呼之欲出。但係久而久之見慣你床上面對佢多手多腳多小星星,就會對你嘅神格有所懷疑,因為你返工一個樣,床上一個樣,女人會覺得你虛假。

再講,如果你下屬做錯嘢,你會唔會鬧?如果個下屬係你嘅情人,你鬧唔鬧得落?唔鬧點服衆?鬧咗返去罰脆頂痰罐。

太多論點不能盡錄,你話係咪喺度揾食千祈唔好喺度揾食呢?😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-27 17:08 發表 查看引用來源

跳舞?足跑步先,90分鐘,堅堅地喎,即叻啊我指。
嗱,下次影相,得唔得先?
erm。。。抱歉哦,我看不懂,太广东了,我的大脑分析不出来,哈哈哈

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-27 17:15 發表 查看引用來源
剛剛好!😬
我记得我看过一个纪录片,有三颗!!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-27 17:16 發表 查看引用來源
兔女郎!😉
抱歉让你失望了,是实实在在的野生兔子,没有女郎,哈哈哈

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-27 17:24 發表 查看引用來源

奶子大小要揸過先知喎😬
我不会随便让我抓,更何况是揸

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-27 17:26 發表 查看引用來源

那套是成人有味笑片,妳入得場未架?😅😅
我可以!我成年了!!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-27 17:26 發表 查看引用來源

硬了會有什麼感覺,自己用手去感覺一下就會明白啦😬
我没有男生的生殖器官,不知道硬了之后会有什么感觉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-27 17:29 發表 查看引用來源

香港什麼職位也缺呢~
我教練那邊已經缺女教練。😁😁
妳意思妳而家奶子不小,所以不怕壞人?😝😝
我的理想是当宠物店老板,每天对着一堆可爱的宠物们最开心了
你搞错了,是现在年龄不小,所以胆子也大了一点点点点点点吧

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆