上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  150.3k

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-1-3 13:17 發表 查看引用來源

師兄節哀順變,
人生,好多時也會忽略了點人與事,
到某時某刻才會驚醒,
只嘆人生時間太苦短和繁忙,
尤以香港人更甚,
只要你心中有他/她的存在,
埋藏在心中,友愛長存啊! ...
師兄,我忽然覺得你都好有經歷,可能係我有D執著啦.........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-1-3 14:11 發表 查看引用來源

只能祝福一路好走…

今年都會死唔少人… 瘟疫年…
咩年都係咁話............
好激死,又好失落遮.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-3 18:24 發表 查看引用來源

阿大師,係唔係真係睇得咁玄先..................
我......唔得囉.
你就係掛住去追,搞到自己好似螞蟻咁忙而忘記咗身邊嘅風景

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-3 19:16 發表 查看引用來源
失去左先懷勉係無用的。應該係在世既時候好好珍惜。
人生得意需盡歡,莫使金樽空對月。
(拋下書包先🙊)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-3 18:29 發表 查看引用來源

咩年都係咁話............
好激死,又好失落遮.
如果你揀,你想死先定遲啲先死?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-3 11:41 發表 查看引用來源
見近日靜靜地,俾我講下野得嘛?

最近我一位讀書時識既女仔過左身............
我真係好唔開心好唔開心,因為我發現,我忽略左身邊既好朋友.
佢係樂觀,開朗,健康,對人好友善既一個女仔,雖然佢離開唔影響我日常既生活,但 ...
現有嘅要珍惜,離開嘅就要放下

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-3 11:41 發表 查看引用來源
見近日靜靜地,俾我講下野得嘛?

最近我一位讀書時識既女仔過左身............
我真係好唔開心好唔開心,因為我發現,我忽略左身邊既好朋友.
佢係樂觀,開朗,健康,對人好友善既一個女仔,雖然佢離開唔影響我日常既生活,但 ...
人生總要面對一d悲歡離合,尤其我地都唔係16,17歲青蔥歲月,
呢種場面一定會愈來愈多,龍少,振作,
你朋友都想你地開心咁代佢生存落去

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-3 19:16 發表 查看引用來源
可能都係時候唔好咁好勝……
我有d攰……

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-3 19:44 發表 查看引用來源

失去左先懷勉係無用的。應該係在世既時候好好珍惜。
人生得意需盡歡,莫使金樽空對月。
(拋下書包先🙊)
咩野咸濕得意需盡歡啊?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-1-3 20:35 發表 查看引用來源
如果你揀,你想死先定遲啲先死?
當然係遲死……
遲死既得返一個,呢d位啱我。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆