上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-28 08:40 發表 查看引用來源
迷人的聲音?😉
Nonononono,是奇怪的声音

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-28 08:41 發表 查看引用來源
內心野性咪得囉!😬
内心野性哦。。。大概是怎么样的?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 10:13 發表 查看引用來源

一張手去輕~~輕撫你…………,輕輕的接觸,柔軟~若綿~~~~😬
首先,手是用“双”或“只”,不是“张”
第二,柔软若棉,不是绵

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 10:19 發表 查看引用來源

鐵石心腸嘅女仔心腸硬,大難不死嘅女仔命硬,咀裡說不身體卻很誠實嘅女仔口硬,家庭主婦腰酸膊頭硬,好久冇彈鋼琴嘅女仔手指硬,仲要唔要更加硬?😬 ...
wow~~再来再来,多多

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 10:23 發表 查看引用來源

喂喂,兔仔四腳著地欲跳未跳,姿勢的確係引誘人想令佢跳。難道阿星講錯了?小葵覺得阿星遐想咗去邊呢?😬
你对兔子。。。难道你。。。人兽交

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 12:10 發表 查看引用來源

HAHA......懂裝傻下嘛,叫妳放相啊~~~~看看今天的妳是什麼模樣呢。
不不不,我是真的看不懂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 12:12 發表 查看引用來源

HAHA......妳成年,但廿歲左右吧??所以妳在我眼中是小妹妹呢~~~~
那套戲,是....很有味的笑料成人劇呢,看完男女會更sweet喎,所以妳要找個男的陪妳看。 ...
是的,我25岁了~
找个男生陪我看,哥哥可以吗?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 12:18 發表 查看引用來源

OH....... 妳懂啊,寵物店在香港還是國內,現在都大行其道,但真的要夠前,效果會更好。
夠前意思是,那店最好還是動物美容,按摩服務,格調會完全唔一樣,HAHA...... 是不是講多了,還是妳只想開間簡單的店而已。
妳本身有沒寵物先? ...
我喜欢你说的那样的“一站式”宠物店哦
我本身就是一个宠物~被大家疼爱的小兔兔

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 12:20 發表 查看引用來源

妳指的是哪位??董潔?
但講靚女,我喜歡林明禎或辜莞允,知道哪位嗎?
我不知道他名字,那部戏是警匪的,很好看的

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 13:10 發表 查看引用來源

係,尤其是當年啱啱英國返嚟,老闆要阿星自己執一隊人做嘢,阿星第一個就請個秘書返嚟幫手。諗住見呢個女仔個樣咁醒目,應該都好做得嘢,跟住阿星四圍飛打點晒啲機票的士咁,似去旅行多過似去開會,阿星自己去旅行去玩都冇咁舒服 ...
係架,一個幫得手又靚既女生,實在係吸引,唔討論後果,實在好fantastic,HAHA.......
尤其出trip時,又或夜晚OT時,都....... 不得了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆