上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-28 15:41 發表 查看引用來源
你对兔子。。。难道你。。。人兽交
HAHA.....星師兄你講緊,如果妳個動作似兔仔,屁股擺動下又搖搖下好性感,不是說動物呢。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-28 15:43 發表 查看引用來源
是的,我25岁了~
找个男生陪我看,哥哥可以吗?
我估親哥哥一定不行,找有哥哥feel會照顧妳的都可以,但故事談的是兩性,有好感的異性應該會好有feel同有趣味。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-28 15:44 發表 查看引用來源
我喜欢你说的那样的“一站式”宠物店哦
我本身就是一个宠物~被大家疼爱的小兔兔
HAHA......明白,阿小兔兔,妳應該會很惹人呵護吧。

對,只要那個地方消費力夠,較奢侈的寵物店必然受歡迎。
香港都好流行寵物咖啡店或cafe,所以這方面其實很有市場的。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-28 15:46 發表 查看引用來源
我不知道他名字,那部戏是警匪的,很好看的
HAHA...... OKOK......
但..... 廣東話妳聽得懂嗎?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 12:03 發表 查看引用來源

真係要叫教練師兄一聲大佬,阿星最多都係啪啪聲,去唔到嘭嘭聲嘅境界😬
🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 12:05 發表 查看引用來源

床上面有反應就必需啦,即係舖床單果陣唔係企喺度乜都唔鬼做,而係幫手一齊抬起張床褥嚟舗床單呀😬
我換床單唔洗抬起床褥

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 12:26 發表 查看引用來源

車,咪講自由人呢個位先啦,HAHA..... 攔網真係矮D都唔著數呢。
前面攔唔到都係後面幫拖

引用:
原帖由 小Koey 於 28/6/2023 15:40 發表 查看引用來源
wow~~再来再来,多多
女足球員腳趾公硬,女排球員膝頭硬,女秘書支筆硬,女老闆手腕硬,女侍應態度強硬,女學生姿勢生硬,女教師把間呎硬😬

引用:
原帖由 小Koey 於 28/6/2023 15:39 發表 查看引用來源
首先,手是用“双”或“只”,不是“张”
第二,柔软若棉,不是绵
張開手,唔係一張手,小葵去問下張學友叔叔😬

引用:
原帖由 小Koey 於 28/6/2023 15:41 發表 查看引用來源
你对兔子。。。难道你。。。人兽交
小葵諗多了啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆