上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/6/2023 16:01 發表 查看引用來源

係架,一個幫得手又靚既女生,實在係吸引,唔討論後果,實在好fantastic,HAHA.......
尤其出trip時,又或夜晚OT時,都....... 不得了。
夜晚OT真係唔知點講好,明明訂咗兩間房,最後有一間房係冇住過咁滯😬

引用:
原帖由 史隆教練 於 28/6/2023 16:33 發表 查看引用來源

我換床單唔洗抬起床褥
查實係唔使嘅,不過要咁講先得😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 12:22 發表 查看引用來源

HAHA.......真係大膽,仲兔仔,莫非係男人最鐘意懂避孕果隻.......兔??
人家真的超级喜欢兔兔的

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 16:06 發表 查看引用來源

HAHA.....星師兄你講緊,如果妳個動作似兔仔,屁股擺動下又搖搖下好性感,不是說動物呢。
我很会啊,哈哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 16:09 發表 查看引用來源

我估親哥哥一定不行,找有哥哥feel會照顧妳的都可以,但故事談的是兩性,有好感的異性應該會好有feel同有趣味。
谈两性是在谈什么的呢?我没看过这些题材的电影哦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 16:12 發表 查看引用來源

HAHA......明白,阿小兔兔,妳應該會很惹人呵護吧。

對,只要那個地方消費力夠,較奢侈的寵物店必然受歡迎。
香港都好流行寵物咖啡店或cafe,所以這方面其實很有市場的。 ...
来来,你开店,然后我跟你打工

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 16:13 發表 查看引用來源

HAHA...... OKOK......
但..... 廣東話妳聽得懂嗎?
我会听啊,我也会说,所以之前去香港玩的时候,没语言障碍,哈哈

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 16:34 發表 查看引用來源

女足球員腳趾公硬,女排球員膝頭硬,女秘書支筆硬,女老闆手腕硬,女侍應態度強硬,女學生姿勢生硬,女教師把間呎硬😬
WHY?
1. 女老闆手腕硬
2. 女學生姿勢生硬
3. 女教師把間呎硬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 16:36 發表 查看引用來源

張開手,唔係一張手,小葵去問下張學友叔叔😬
我不认识他哦

找數先。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆