上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-6-28 16:34 發表 查看引用來源

前面攔唔到都係後面幫拖
係,女排,好睇過男排10倍,真係少數運動係女好睇過男。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 16:39 發表 查看引用來源

夜晚OT真係唔知點講好,明明訂咗兩間房,最後有一間房係冇住過咁滯😬
HAHA....咁太浪費,兩間房都要玩齊嘛師兄。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 16:37 發表 查看引用來源

小葵諗多了啦😬
你的话。。。我觉得有可能咯,哈哈

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-28 17:23 發表 查看引用來源
人家真的超级喜欢兔兔的
HAHA....... OKOK,麻煩俾張有兔兔的合照圖黎先。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-28 17:25 發表 查看引用來源
我很会啊,哈哈哈
有咁既事??快快講妳平時跳開什麼舞?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-28 17:26 發表 查看引用來源
谈两性是在谈什么的呢?我没看过这些题材的电影哦
HAHA,每個年代都有些成長時的成人笑片,我果時其中最有代表"性"的就是American Pie,即一位處男升大學了,為左唔想仲係處男,又怕俾人笑,就講佢同幾個老友點樣成為"大人",看似幼稚,但不失笑點。

我未睇呢套no hard feeling,但我想講的是,它應該都是一套成人笑片而已。
同曖昧的人睇最有戲味同感覺,同性友人可以,異性得來友達之上愛情未滿的關係可能睇完會效果有趣。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-28 17:26 發表 查看引用來源
来来,你开店,然后我跟你打工
哈哈,寵物店我真的有想過,有市場,但真的要很有愛心之餘,資格不可缺啊。
護理師,又或動物銜頭的什麼什麼師,才足以令人有信心的。
妳仲說跟我打工,妳真係未嘗過什麼叫壞男人,很危險明白未?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-28 17:27 發表 查看引用來源
我会听啊,我也会说,所以之前去香港玩的时候,没语言障碍,哈哈
現在的小女生都那麼厲害的嗎??會聽會說......
那我想問,香港男生同妳當地的男生比,誰吸引?

引用:
原帖由 小Koey 於 28/6/2023 17:23 發表 查看引用來源
人家真的超级喜欢兔兔的
長耳兔長毛兔侏儒兔巨人兔你中意邊種呢?😬

引用:
原帖由 小Koey 於 28/6/2023 17:28 發表 查看引用來源
WHY?
1. 女老闆手腕硬
2. 女學生姿勢生硬
3. 女教師把間呎硬
1. 女老闆手腕硬-鐵腕手段對下屬
2. 女學生姿勢生硬-罰企攰了
3. 女教師把間呎硬-用來打手板😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆