上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 小Koey 於 28/6/2023 17:30 發表 查看引用來源
我不认识他哦
下次阿星去同佢妹妹跟妹夫食飯帶埋小葵去😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 28/6/2023 17:34 發表 查看引用來源

HAHA....咁太浪費,兩間房都要玩齊嘛師兄。
哎,阿星真係唔想,一間房都已經搞咗成個星期,唔得閑換房,好忙碌呀😬

引用:
原帖由 小Koey 於 28/6/2023 17:35 發表 查看引用來源
你的话。。。我觉得有可能咯,哈哈
完全唔會,一定係小葵認錯人😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 18:26 發表 查看引用來源

哎,阿星真係唔想,一間房都已經搞咗成個星期,唔得閑換房,好忙碌呀😬
師兄,當年我個處理就係,一個房纏綿,另一間就係做正經事時用,即出trip,好多野見完客忙完,都要返一返酒店執執佢時,就果間房好正經工作,咁放下工作,就去另一間房纏綿,HAHA......... 呢個方式都唔錯架。

唔知大家有無忙緊去旅行既計劃呢?
好有趣,身邊人都在講去邊玩,感覺好似唔去玩對唔住自己咁,HAHA......好有趣,連我都被感染,其實疫情前,我係一個好鐘意呢度去果度去既人,事實工作我都唔介意飛黎飛去,何況玩呢。

而而家plan去玩,少不免一定游水或去水上樂園,近日小弟已加操,希望證明自己身為一個老伯都唔好太失禮啦,因為最近睇到常威----即鄒少龍,嘩,佢fit到漏油,雖然佢近年做好多奸角,但佢做好人時,好型架,over 50 仲keep得身型好好添呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/6/2023 11:05 發表 查看引用來源

師兄,當年我個處理就係,一個房纏綿,另一間就係做正經事時用,即出trip,好多野見完客忙完,都要返一返酒店執執佢時,就果間房好正經工作,咁放下工作,就去另一間房纏綿,HAHA......... 呢個方式都唔錯架。 ...
係喎,咁樣玩法又有佢嘅好玩喎。當時阿星同秘書剩係諗住做完嘢就做嘢,而且雖然秘書唔係前面偉大,但係坐喺床上面望住佢後面嘅線條實在令人非常之想隨時隨地從後而上。😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/6/2023 11:41 發表 查看引用來源
唔知大家有無忙緊去旅行既計劃呢?
好有趣,身邊人都在講去邊玩,感覺好似唔去玩對唔住自己咁,HAHA......好有趣,連我都被感染,其實疫情前,我係一個好鐘意呢度去果度去既人,事實工作我都唔介意飛黎飛去,何況玩呢。

而而家plan去 ...
中意四圍飛呢樣阿星真係同龍師兄非常相似。返工飛就真係寓工作於娛樂喇,又有公司俾錢,又可以玩,呢啲工真係去邊樹揾?不過疫情之後都少咗呢啲福利,依家叫做開放返,慢慢就應該又可以飛返。

小弟正在籌備緊自己嘅事務,如無意外兩年左右都要開始飛,四圍出去噴下口水花,等多啲人認識阿星呢個口水佬,順便四圍觀下光啦。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-29 14:29 發表 查看引用來源

係喎,咁樣玩法又有佢嘅好玩喎。當時阿星同秘書剩係諗住做完嘢就做嘢,而且雖然秘書唔係前面偉大,但係坐喺床上面望住佢後面嘅線條實在令人非常之想隨時隨地從後而上。😬 ...
出得trip,最好玩就係大家一齊出去食、玩、行,講真,返得酒店,想做到幾點都可以,呢樣先反而唔急,HAHA.....
但去到外國,無論西班牙還是英德意瑞,我都覺好多地方值得行同睇,係外國可以拖住手行,超正囉。
以前我最鐘意去到外國搵當地既甜品食。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-29 14:38 發表 查看引用來源

中意四圍飛呢樣阿星真係同龍師兄非常相似。返工飛就真係寓工作於娛樂喇,又有公司俾錢,又可以玩,呢啲工真係去邊樹揾?不過疫情之後都少咗呢啲福利,依家叫做開放返,慢慢就應該又可以飛返。

小弟正在籌備緊自己嘅事務,如無意 ...
讀書好工作好,完成左,果刻既角色就是完成,但如果去一個地方,瞓醒出門就忙,忙完就返酒店或屋企,咁樣實在太浪費。他日回想會認為自己好戇居唔咩都試下。

所以我好耐已經認為,有機會出國,就咩都要試咩都要玩,日後可以分享既眼界同心情都會好唔同。
師兄有自己既計劃,very good,有人講而家正正就係到處都有機會,我都努力緊想試新野,希望大家都成功。

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/6/2023 15:14 發表 查看引用來源

出得trip,最好玩就係大家一齊出去食、玩、行,講真,返得酒店,想做到幾點都可以,呢樣先反而唔急,HAHA.....
但去到外國,無論西班牙還是英德意瑞,我都覺好多地方值得行同睇,係外國可以拖住手行,超正囉。
以前我最鐘意去到外國搵 ...
都係嘅,不過阿星習慣做嘢同做嘢一齊做,果陣仍然年少輕狂,家陣當然唔會咁搞,正經嘢要緊,啱冇?

去到邊拖手都仍然要小心謹慎,君不見最近某國企高層拖住佢個靚女下屬俾人影晒靚相四圍傳咩?都係小心啲穩陣,有時呢啲嘢真係去到世界的角落都有人認得你。

去歐洲真係好玩嘅,當地人大多友善,當然,依家外國人見到華人嘅態度比較以前確實有唔同。依家阿星返到嚟香港,梗係揾啲東南亞國家玩返夠本啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆