上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 29/6/2023 15:18 發表 查看引用來源

讀書好工作好,完成左,果刻既角色就是完成,但如果去一個地方,瞓醒出門就忙,忙完就返酒店或屋企,咁樣實在太浪費。他日回想會認為自己好戇居唔咩都試下。

所以我好耐已經認為,有機會出國,就咩都要試咩都要玩,日後可以分享既眼 ...
係,正所謂work hard play harder,人生只得一次,做乜嘢玩乜嘢都去盡,人生先會冇遺憾,而且出trip嘅時候總會有一班人一齊,當地同事同埋一齊飛嘅同事,呢啲人多嘅機會難得,真係要好好把握,去認識呢啲風土人情。

搞下呢啲搞下果啲係阿星嘅習慣,係要搞到周身唔得閒先至心息。搞埋份論文,就係時候要報讀另一個課程,阿星諗緊去再做大學生,返個夜校好吖,定係讀遙距課程好呢?今次想讀心理學,如果時間許可,希望可以慢慢讀。

龍師兄都百忙之中抽時間嚟吹水,今次籌備嘅有冇靚女參加呢?有就預埋阿星啦😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 17:35 發表 查看引用來源

HAHA....... OKOK,麻煩俾張有兔兔的合照圖黎先。
我家没有养兔子哦。。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 17:36 發表 查看引用來源

有咁既事??快快講妳平時跳開什麼舞?
你没看我写的那个故事哦。。。我以前是跳啦啦队的,也会跳kpop之类的啦,跳舞是强项,读书就不厉害了

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 17:41 發表 查看引用來源

HAHA,每個年代都有些成長時的成人笑片,我果時其中最有代表"性"的就是American Pie,即一位處男升大學了,為左唔想仲係處男,又怕俾人笑,就講佢同幾個老友點樣成為"大人",看似幼稚,但不失笑點。

我未睇呢套no hard feeling,但 ...
那我找我闺蜜们一起看,哈哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 17:43 發表 查看引用來源

哈哈,寵物店我真的有想過,有市場,但真的要很有愛心之餘,資格不可缺啊。
護理師,又或動物銜頭的什麼什麼師,才足以令人有信心的。
妳仲說跟我打工,妳真係未嘗過什麼叫壞男人,很危險明白未? ...
我觉得你没危险吧?有家庭了,然后也蛮友善的哦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-28 17:45 發表 查看引用來源

現在的小女生都那麼厲害的嗎??會聽會說......
那我想問,香港男生同妳當地的男生比,誰吸引?
马来西亚是多语言的国家啊
至于你问的问题嘛。。。我暂时没答案哦,因为没有chris,哈哈哈

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 18:17 發表 查看引用來源

長耳兔長毛兔侏儒兔巨人兔你中意邊種呢?😬
长耳兔吧?其他那几个没看过

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 18:21 發表 查看引用來源

1. 女老闆手腕硬-鐵腕手段對下屬
2. 女學生姿勢生硬-罰企攰了
3. 女教師把間呎硬-用來打手板😬
原来是这样,哈哈哈~~
还有什么例子?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 18:23 發表 查看引用來源

下次阿星去同佢妹妹跟妹夫食飯帶埋小葵去😬
张学友?据我说知他是歌手吧?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-28 18:27 發表 查看引用來源

完全唔會,一定係小葵認錯人😬
好吧~对不起咯,呵呵呵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆