上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-29 16:03 發表 查看引用來源

都係嘅,不過阿星習慣做嘢同做嘢一齊做,果陣仍然年少輕狂,家陣當然唔會咁搞,正經嘢要緊,啱冇?

去到邊拖手都仍然要小心謹慎,君不見最近某國企高層拖住佢個靚女下屬俾人影晒靚相四圍傳咩?都係小心啲穩陣,有時呢啲嘢真係去到世 ...
哈哈,我而家仍然鐘意玩。
其實玩會令人有活力,工作方面我會更認真。
至於識女生,我而家反而比以前更被動左,又真係唔知點解,即我仲好咸濕架嘛。哈哈……

拖手黎講,人在外,我地唔出手,女生都反而手多多啦,有時我會諗,呢個係佢貪玩,定有咩signal呢?唔通剛落床出去食野,咁快又想返酒店?

外國人好多都好nice,但其實人在外,我反而唔鐘意去多華人既地方,總感覺好多小問題。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-29 16:19 發表 查看引用來源

係,正所謂work hard play harder,人生只得一次,做乜嘢玩乜嘢都去盡,人生先會冇遺憾,而且出trip嘅時候總會有一班人一齊,當地同事同埋一齊飛嘅同事,呢啲人多嘅機會難得,真係要好好把握,去認識呢啲風土人情。

搞下呢啲搞下果 ...
我有諗頭,但唔會亂起動住,家陣雖然好聽叫商機處處,但同時亦危機重重,創業真係要好小心。
我反而同教練個老闆傾,佢開泰拳,又多外國客,不如開埋thai massage 💆‍♀️ 💆‍♂️ ,因為真係打完,有杯野飲,再俾人鬆下既一條龍服務,有得做,最主要佢既客好多都係OL,應該有市場。

師兄,大家加油,你轉行有Update 時都分享下。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-29 20:34 發表 查看引用來源
我家没有养兔子哦。。。
小妹妹,我係叫妳扮兔子動作拍照啊。😅😅

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-29 20:35 發表 查看引用來源
你没看我写的那个故事哦。。。我以前是跳啦啦队的,也会跳kpop之类的啦,跳舞是强项,读书就不厉害了
啊,看了啦。
人生中總遇上幾個賤男,妳遇上了,往後都會是好男人的了。

Kpop?妳聽邊個組合多先?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-29 20:37 發表 查看引用來源
那我找我闺蜜们一起看,哈哈哈
哈哈,對,較安全。
我未睇,我都想睇呢~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-29 20:39 發表 查看引用來源
我觉得你没危险吧?有家庭了,然后也蛮友善的哦
男人風度係有分的。
妳唔吸引,我會有風度到尾,
妳吸引,我會有風度到單獨相處時,就變身了,明未?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-6-29 20:40 發表 查看引用來源
马来西亚是多语言的国家啊
至于你问的问题嘛。。。我暂时没答案哦,因为没有chris,哈哈哈
Chris外型算是男生的天花板級數,哪可能給妳一個Chris,半個都難呢~哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-30 10:41 發表 查看引用來源

小妹妹,我係叫妳扮兔子動作拍照啊。😅😅
纳尼口列?!?!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-30 10:42 發表 查看引用來源

啊,看了啦。
人生中總遇上幾個賤男,妳遇上了,往後都會是好男人的了。

Kpop?妳聽邊個組合多先?
我不要遇到死贱男了
我听twice,还有我最喜欢的blackpink in your area~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-30 10:42 發表 查看引用來源

哈哈,對,較安全。
我未睇,我都想睇呢~
你怎么会说。。。安全?!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆