上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-3 21:00 發表 查看引用來源
首先,我没说我想看变大的女生啊
第二,我还真的不懂那是什么意思,哈哈哈
第一,我當然知妳說什麼啦,小妹妹,HAHA.....
第二嘛,妳下次可以形容大膽唔怕死的朋友為"茅廁點燈",為什麼?開燈的人通常都是找東西,咁去"茅廁"點,找的東西必然是屎啦,即"找屎"=找死啊.......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-4 10:34 發表 查看引用來源

HAHA...... 妳問男人,10個11個答妳唔無聊,仲好興奮添架。
那一个多出来的是怎么计算的?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-4 10:37 發表 查看引用來源

HAHA..... 我只知而家興組女團,就是普通女生都喜歡,即學校open day,佢地會上台表演,真不得了。
game場我都鐘意,但我鐘意打射擊game喎,又或投籃,仲有仲有,同人比賽贏獎品那些。 ...
我在game场都是玩跳舞机,还有那个打鼓的

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-4 10:40 發表 查看引用來源

第一,我當然知妳說什麼啦,小妹妹,HAHA.....
第二嘛,妳下次可以形容大膽唔怕死的朋友為"茅廁點燈",為什麼?開燈的人通常都是找東西,咁去"茅廁"點,找的東西必然是屎啦,即"找屎"=找死啊....... ...
我其实不小咯。。。我算是比较“大”的
这个找屎我听过,在tvb

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-4 10:44 發表 查看引用來源
那一个多出来的是怎么计算的?
HAHA,意即妳問10個,連無份被人問果個都走埋黎一齊答,我地男人都好鐘意睇日劇,但我地都有個共通點,會fast forward到高潮位。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-4 10:45 發表 查看引用來源
我在game场都是玩跳舞机,还有那个打鼓的
太鼓達人??我係高手黎架喎,無論打太鼓,還是打屁股,都叻。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-4 10:47 發表 查看引用來源
我其实不小咯。。。我算是比较“大”的
这个找屎我听过,在tvb
HAHA.......不小,仲比較大,年紀呀?

香港其實很多很地道的說話呢~~~~
妳多看港劇就懂的了。

無思分享。

唔知大家進步係用咩方法既呢?大部份人通常都會set目標,但動力既來源呢?進步,係一個好簡單既詞,但要實行,就非常之唔容易。

你想擁有理想body,會keep fit,但keep fit既方法,邊樣最有效,就人人唔同,但無論邊樣方法,持之以恆都一定要。

最近真係好忙,忙得好似沒完沒了,所以打拳,成為左我一個好好既舒發對象,但打下打下,我由唔夠氣,到夠氣,由體力不濟,到慢慢培養出點樣夠我打幾round用,由以往想出出力,流一身汗就算,現在反而發覺打泰拳原來非常有趣,以前同教練sparring,因為佢真係泰籍拳手,我由打唔中佢,變終於可以令佢認真,當中我發現,我原本只用來消遣健身用既泰拳運動,近日真係愛上左,可能是安多酚吧?而因為有了舒展途徑,工作上既壓力亦得以舒緩,兩者看似風馬牛不相及,實際可以令我相輔相成。

而工作上既壓力,其實我幾享受,因為只有事情唔容易處理,先更有挑戰性去克服。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-4 12:27 發表 查看引用來源

HAHA,意即妳問10個,連無份被人問果個都走埋黎一齊答,我地男人都好鐘意睇日劇,但我地都有個共通點,會fast forward到高潮位。
那不就是说。。。没有开头和结尾,只有中间部分哦?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-4 12:28 發表 查看引用來源

太鼓達人??我係高手黎架喎,無論打太鼓,還是打屁股,都叻。
香港也有太鼓达人?!?!太鼓达人我不是高手,但跳舞的话就不一样了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆