上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  255.3k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-8 02:04 發表 查看引用來源
煩死,信息從來冇發過,吾知佢乜水😂,因為應該生意超差才甘 頻密發訊息找客😂
呢D都係群發. 通常我都唔采佢. 除非有D技C發 SAM哥, 乜乜乜咁 我就會回下

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-6 21:05 發表 查看引用來源
KB 場所 早就收咗工, 我有幾個年輕㗎都肯嘅 , 其中時光我知 有個以前做客服嘅中 女人 都肯嘅, 不過呢啲m嘢就唔好咁羊啦, 好多生熟佢幾時都肯嘅😋
九哥,我知你講邊個,我都有尼個服務,佢仲鍾意人哋瀨佢😂

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-11-8 09:21 發表 查看引用來源

九哥,我知你講邊個,我都有尼個服務,佢仲鍾意人哋瀨佢😂
佢做部長己見中女,但形像好淫好好小😂本來想破例约她,講好可69,後來好人查得厲害後就反囗只能達文西,達文西中女我不做佢(我只要18-28),上次中女新彊技師我也吾肯達文西佢😂她有冇吞噬你憶萬金錢?😂下次你同佢講吞蛋白質保美顏🤗

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-11-8 08:53 發表 查看引用來源

呢D都係群發. 通常我都唔采佢. 除非有D技C發 SAM哥, 乜乜乜咁 我就會回下
呢D群發技C我得佢一個,她吾慌正多客😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-8 12:40 發表 查看引用來源
呢D群發技C我得佢一個,她吾慌正多客😂
昨日加左技師佢比 履歷我,25歲~45kg~34C~最主要還是666,引死人,樣子不錯,最衰的係左佢同事做達文西😍要等下次🤗

附件

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-11-8 08:53 發表 查看引用來源

師兄同我一樣🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-8 12:50 發表 查看引用來源
昨日加左技師佢比 履歷我,25歲~45kg~34C~最主要還是666,引死人,樣子不錯,最衰的係左佢同事做達文西😍要等下次🤗
呢條女睇相好引人,仲有D戰鬥格FEEL,9師兄快D去食左佢😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-8 14:56 發表 查看引用來源
呢條女睇相好引人,仲有D戰鬥格FEEL,9師兄快D去食左佢😁
最衰约左668件先才見到呢件加佢微信,要下次😢否則比佢知道我放佢飛機,以後好似上次芙蓉個件由669變033就慘,现在重拉黑我添😂免因小失大,技師好小氣🤗成500包一次性浴衣😜肉價越來越值錢💪

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-8 15:56 發表 查看引用來源
最衰约左668件先才見到呢件加佢微信,要下次😢否則比佢知道我放佢飛機,以後好似上次芙蓉個件由669變033就慘,现在重拉黑我添😂免因小失大,技師好小氣🤗成500包一次性浴衣😜肉價越來越值錢💪 ...
我要6610😁而家上去玩好貴,時間又短😤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-9 17:42 發表 查看引用來源
我要6610😁而家上去玩好貴,時間又短😤
昨天技師妹妹好香😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆