上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-6 13:45 發表 查看引用來源

佢ok得嘅,不過唔知點解呢期啲女仔興練大個躉,令到條腰睇落更加纖瘦,好似雙手就可以捉實晒條腰咁😬
呢隻叫春麗,真係好誇張下.........即有少少over左。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-6 13:48 發表 查看引用來源

呢啲身型真好好難得,除咗叫天生麗質,阿星都唔知點叫好😬
唔使多講,遇到真人點都約左先~~~~
HAHA......之後啦喎.....

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 15:42 發表 查看引用來源
你当我是阿四哦?!
真是呢.....
妳按摩,因為男的剛和妳出完街為妳挽了一整天戰利品,

妳洗碗,因為男的已為妳煮好了3餐,
妳拖地,因為男的為妳新買回來的鞋逐一在試,
少少事都不做,咁樣就太公主了~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/7/2023 18:29 發表 查看引用來源

呢隻叫春麗,真係好誇張下.........即有少少over左。
你講呢間春麗:

定係呢個春麗呢:

😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 15:42 發表 查看引用來源
这就是传说中的。。。反客为主?
HAHA..... 對,女生做主,夠吸引了,男生才好反客的,這些都是相處技巧,妳不懂的了,妳應該大部份男人都會遷就妳就是。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 15:43 發表 查看引用來源
我说的ooxx当然跟你说的不一样啦,你问问宝宝,可能她知道
寶寶只會ooxx給Alex的,我地唔可以問架,問會"茅廁點燈"架OK?

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 15:43 發表 查看引用來源
我觉得那样很好啊,有说有笑的多开心
而家最開心就係最好有得旅行~~~~
工作忙到悶死了.....

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 15:44 發表 查看引用來源
反正就是两粒肉啦,哈哈哈
唔會用"粒"來形容掛??用........什麼size就什麼形容詞好了.....

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 15:45 發表 查看引用來源
我们没有点酱料哦,鸭肉上面本来就已经有酱料了
妳講的是不是片皮鴨啊?

引用:
原帖由 dragonbone 於 6/7/2023 18:30 發表 查看引用來源

唔使多講,遇到真人點都約左先~~~~
HAHA......之後啦喎.....
呢位最好避之則吉,當年阿星差啲撞車都係因爲佢,佢唔搞搞震,阿星手車不嬲都好定,斷唔會咁容易撞車嘅。😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆