上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 22:45 發表 查看引用來源
我觉得工作不会闷啊,蛮好玩的,哈哈
HAHA...... 我太多人事處理遮,我係要有得玩來充電果種,所以我已在安排去旅行了。
小妹妹妳又有無先??

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 22:46 發表 查看引用來源
因为圆形所以用“粒”来形容 size的话。。。怎么计算的?
粒是很小很小才會用,我地會以外觀來決定形容詞的,即有些人喜歡用木瓜,又有些會用水袋,HAHA......
但都是太大的才會用上。

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-6 22:50 發表 查看引用來源
我不知道名字哦 片皮鸭是怎么样的?
北京填鴨呢~~~~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-7-7 09:12 發表 查看引用來源
说到旅行,我跟朋友们计划着十一月或十二月一起去旅行 大家建议去韩国还是泰国呢?
當然係................香港,HAHA.....
OKOK,去泰國啦,多野玩啊,而且天氣夠熱去玩先夠盡興。
其實玩水我都鐘意星馬喎,韓國我去玩過幾個樂園,係唔錯既,但泰國好似刺激D。

引用:
原帖由 小Koey 於 6/7/2023 22:38 發表 查看引用來源
你写错字啦,呵呵呵
咦,係喎,小葵咁好眼😬

引用:
原帖由 小Koey 於 6/7/2023 22:38 發表 查看引用來源
乃谁??什么意思??
乃誰,係香港圍村圍頭話“邊位”嘅意思,方言,俚語,曉唔曉?😬

引用:
原帖由 小Koey 於 6/7/2023 22:44 發表 查看引用來源
那我跟你说咯。。。我的ooxx指的是弄湿满地
唔,原來係流口水流到弄濕滿地😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 7/7/2023 11:33 發表 查看引用來源

整暈師兄既係拳頭??定係心口啊?
你睇佢雙臂有力,又紋身又盛咁,就知佢地拳有幾大力,阿星有幾暈啦😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-7 09:53 發表 查看引用來源
如果想游水咪去泰國囉!
去泰国应该不止游泳吧?还有什么好玩的?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-7 11:36 發表 查看引用來源

小妹妹放心,香港的男生大多都好有風度,我算最普通的一位了。
我地對女生好其實都發自內心,但當然唔想女生好像理所當然的享受,都希望女生都"有所表現"啦~~~~ ...
所谓的“有所表现”是指。。。?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆