上一頁下一頁
發新話題

十年之愛是全奉獻 更新part 2

收藏  |  訂閱
181  17.3k

支持 
小公主 還記得我嗎?

引用:
原帖由 惡女b水 於 2018-11-15 11:04 PM 發表 查看引用來源
支持 
小公主 還記得我嗎?
記得啊,好耐無見你出post..
我呢個post都係靠你地的舊人撐住。thx

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-15 10:43 PM 發表 查看引用來源

他應該知,每次分開,他都一定望住我走直到我消失。包括以前送到家門前都係,我走了,他才會走。他知道我係眼淺。
如果到你忘記對他的情,你就正式畢業了

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-11-16 06:59 PM 發表 查看引用來源

如果到你忘記對他的情,你就正式畢業了
我唔會忘記他。其實甘多年我都好相信他,我實在唔應該懷疑。

如果失去他,我唔會再愛任何人了(唔再搵愛情)

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-16 08:03 PM 發表 查看引用來源

我唔會忘記他。其實甘多年我都好相信他,我實在唔應該懷疑。

如果失去他,我唔會再愛任何人了(唔再搵愛情)
其實你有冇諗過,你伴侶發現之後你會點?

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-11-16 09:53 PM 發表 查看引用來源

其實你有冇諗過,你伴侶發現之後你會點?
結果當然得一個....

十年來主人都無對我講一句愛我。以前我覺得主人係愛我的,只係不願講出口,日子耐了,我就開始猶豫,不過不論答案如何我都一樣甘愛主人,我無想過要任何回報。可以繼續同主人係埋一齊我已經滿足。

主人從來都唔會甜言蜜語去逗我開心,他就是一個這樣cool的人。昨日跟主人談了很久,原來主人會掛住我,主人亦終於承認對我係有些喜歡有些愛。我真係好開心我係主人心目中有少少位置。

其實我都唔知點解我甘愛主人。他一定不是對我最好的一個。愛真係無得解析。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-12-18 01:24 AM 發表 查看引用來源
十年來主人都無對我講一句愛我。以前我覺得主人係愛我的,只係不願講出口,日子耐了,我就開始猶豫,不過不論答案如何我都一樣甘愛主人,我無想過要任何回報。可以繼續同主人係埋一齊我已經滿足。

主人從來都唔會甜言蜜語去逗我開心,他就是一個這樣cool的人。昨日跟主人談了很久,原來主人會掛住我,主人亦終於承認對我係有些喜歡有些愛。我真係好開心我係主人心目中有少少位置。

其實我都唔知點解我甘愛主人。 ...
珍惜現在擁有。
今日唔知明日事。

引用:
原帖由 little_princess 於 2018/11/14 08:48 發表 查看引用來源
其實今次同主人做完之後,我有一種唔開心的感覺。女人的直覺是否很準?以前同主人做是從未有呢個想法。可能是太急,可能是太耐無做?我有問他感覺是否不同了,只是對他講唔出口話個感覺似sp。他說可能是太趕,但以前一樣有趕時間,但都不會這樣。當有一日主人在我的身體試完各種,厭倦了,是不是就完了?不敢再對他講這些,他一定會不高興。又不能跟其他人講這些。是我太煩嗎?他對我的回答冷淡到跟一個陌生人也不如。也許我這個 ...
I think your worries are natural and most woman in your situation would think the same way. The reality is that there is this risk with every single man that you sleep with. the lack of an "offical title" i.e. gf,wife...etc makes you feel less secure.
believe in your 6th sense and follow your heart. it may be a sign that something needs to change.

引用:
原帖由 cx829 於 2018-12-18 04:51 PM 發表 查看引用來源

I think your worries are natural and most woman in your situation would think the same way. The reality is that there is this risk with every single man that you sleep with. the lack of an "offica ...
He finally gave me some confidence and admit that he loves me. 

I will stay strong and won't think negatively anymore .. I should trust him. 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆