上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
1.1k  373.0k

好久都冇追住睇呢類小說了,樓主well done! 請繼續,唔好停!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-22 12:27 AM 發表 查看引用來源
第26話 分手、復合

勤自知理虧,無法回應。佩兒激動地問:“你頭先係咪同琪琪一齊?”

勤壓低聲量回應:“仲有其他人GA。”如此的辯護不可能有甚麼好效果。佩兒斥罵:“我話過唔介意你見佢!但點解你要呃我?你話過已經放低左佢。但原來係假嘅!全部都係呃我!”

佩兒憤而將勤的手機和背包擲到地上,再轉身奔回女生宿舍。勤拾回地上的物品,再追上佩兒。但詞窮的他只能說“ ...
多謝update, 不過唔夠喉啊

德國的經歷平淡也好。
代入勤的角度,當然分手後琪琪感情生活越平淡也好。
作爲甜故看,當然越精彩越好。
好矛盾。
故事寫得好好,繼續期待。

引用:
原帖由 ansonal 於 2019-5-22 01:53 AM 發表 查看引用來源
德國的經歷平淡也好。
代入勤的角度,當然分手後琪琪感情生活越平淡也好。
作爲甜故看,當然越精彩越好。
好矛盾。
故事寫得好好,繼續期待。
係囉。琪琪呢隻類型好受鬼仔歡迎。佢哋最鍾意純情喞Asian.

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-22 12:30 AM 發表 查看引用來源

原來我冇權限回覆PM的。但我而家的設想係,琪琪在外國的經驗不特別重要,比較平淡。當然之後會有佢更多"精采"的經歷!
期待期待期待。。。

引用:
原帖由 車站宇宙的手機 於 2019-5-22 08:01 AM 發表 查看引用來源

期待期待期待。。。
等待中,既然勤過去兩年曾經將身體交俾第二個女仔,作為補償,琪琪之後都應該體驗下其他男人

引用:
原帖由 billclinton 於 2019-5-22 08:45 AM 發表 查看引用來源

等待中,既然勤過去兩年曾經將身體交俾第二個女仔,作為補償,琪琪之後都應該體驗下其他男人
唔係"補償"……嗚……:smile_39:

引用:
原帖由 車站宇宙的手機 於 2019-5-22 02:50 AM 發表 查看引用來源

係囉。琪琪呢隻類型好受鬼仔歡迎。佢哋最鍾意純情喞Asian.
但佢冇放低初戀住!

引用:
原帖由 s987358 於 2019-5-22 01:02 AM 發表 查看引用來源

多謝update, 不過唔夠喉啊
我懷疑而家成個故仔唔知過左四分一未……遲啲你就嫌我點解仲唔煞清……

引用:
原帖由 stjo 於 2019-5-22 12:58 AM 發表 查看引用來源
好久都冇追住睇呢類小說了,樓主well done! 請繼續,唔好停!
多謝支持!難得有人喜歡睇!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆