上一頁下一頁
發新話題

胆粗粗拍片

收藏  |  訂閱
181  33.0k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-7-4 10:17 發表 查看引用來源
朋友已公認佢好波
自已友可以開party

引用:
原帖由 cola929 於 2021-7-4 15:28 發表 查看引用來源
知道都好,一定有暗爽啦ching
多d 參考下其他ching 想點玩夠嫂
其實我都都意外發現左佢d嘢,佢曾經同老細出差d嘢,本來唔想多講,更唔想摷返出來講(唔講又講)原因又比我篤穿左d嘢,女人根本好多都是大話天才😵
她亦曾經約見网友,佢話呢d冇乜大不了,佢自己亦承認只係食飯飲嘢!

附件

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-7-5 10:32 發表 查看引用來源
其實我都都意外發現左佢d嘢,佢曾經同老細出差d嘢,本來唔想多講,更唔想摷返出來講(唔講又講)原因又比我篤穿左d嘢,女人根本好多都是大話天才😵
她亦曾經約見网友,佢話呢d冇乜大不了,佢自己亦承認只係食飯飲嘢! ...
女人懂得善用自己條件上位,又的確好易成功

附件

阿嫂身材真係冇得頂,咁講法,師兄似乎發現咗阿嫂啲秘密嘢,而阿嫂亦都有自己嘅小秘密喎

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-7-5 10:32 發表 查看引用來源
她亦曾經約見网友,佢話呢d冇乜大不了,佢自己亦承認只係食飯飲嘢! ...
都係果句,知得太多唔一定開心.只要識返屋企就可以。
同比佢知呢個家仲需要佢[男女都一樣]

引用:
原帖由 cola929 於 2021-7-5 14:03 發表 查看引用來源
都係果句,知得太多唔一定開心.只要識返屋企就可以。
同比佢知呢個家仲需要佢[男女都一樣]
唔開心就做返d令自己開心嘢,今次比到藉口我仲唔把握咩

引用:
原帖由 go521 於 2021-7-5 14:02 發表 查看引用來源
阿嫂身材真係冇得頂,咁講法,師兄似乎發現咗阿嫂啲秘密嘢,而阿嫂亦都有自己嘅小秘密喎
秘密嘅嘢,邊個唔想知更多,包括我

附件

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-7-5 14:14 發表 查看引用來源
唔開心就做返d令自己開心嘢,今次比到藉口我仲唔把握咩
你會點做呢ching?

引用:
原帖由 cola929 於 2021-7-5 14:42 發表 查看引用來源
你會點做呢ching?
哈哈,暫時唔係度透露咁多住

附件

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-7-5 16:31 發表 查看引用來源
哈哈,暫時唔係度透露咁多住
拍片?定搵人多p haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆