上一頁下一頁
發新話題

懷念我的SL

收藏  |  訂閱
278  56.2k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-11 12:27 發表 查看引用來源

係o架, 想女伴高潮的確係需要男人搞多D 野
可以係前戲warm up 耐d, 可以係玩d 你知道對方中意o既活動, 亦可以係營造個令人好想做愛o既氣氛環境
但係我都要講 (雖然好似又有dd 矛盾), 就係亦都唔好太生硬囉, 即 ...
咁佢都好體貼!😉

原來我以前唔吸引😂🙈
引用:
原帖由 smartboy169 於 2023-9-9 00:49 發表 查看引用來源

沒見咁耐, 吸引左~ 又黑C 又靚腳, 支持~

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-11 12:45 發表 查看引用來源
唔係前戲耐啲舒服啲咩?
呢樣當然, 不過一個係舒服享受, 一個係貪玩貪刺激, 兩樣都想要晒囉
實情係開始o左學人順其自然聽天由命之後, quickie 次數多o左好多... 方便嘛!
o係一 d以前唔會搞o野o既地方同老公做, 既唔需要事先準備套套, 佢又已經訓練有素, 收放自如,
臨o黎之前轉身用口幫佢接住晒吞落肚, 完全不留痕跡冇人知我地搞過o野!
除非有老公以外o既人要嘴我啦, 但唔會呀嘛

好似呢種咁樣, 我係未試過會有高潮o架, 係冇咁舒服, 但中意刺激囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-11 13:20 發表 查看引用來源

呢樣當然, 不過一個係舒服享受, 一個係貪玩貪刺激, 兩樣都想要晒囉
實情係開始o左學人順其自然聽天由命之後, quickie 次數多o左好多... 方便嘛!
o係一 d以前唔會搞o野o既地方同老公做, 既唔需要事先準備套套,  ...
咁刺激都唔會高潮?不過你哋覺得正咪得囉!例如會喺邊度quickie?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-9-11 13:23 發表 查看引用來源
咁刺激都唔會高潮?不過你哋覺得正咪得囉!例如會喺邊度quickie?😉
辦公室 (自己房入面), 父母親戚朋友屋企, 泳池獨立更衣室, 鋪頭試身室 etc
o係外國o既話深夜o既深山馬路邊都會, 不過好耐之前o既事lu

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-11 13:20 發表 查看引用來源

既唔需要事先準備套套, 佢又已經訓練有素, 收放自如  ...
嘻嘻... 還是不要太不把它當一回事!
說訓練說經驗的話 我們可是在妳之上啊 而我沒猜錯的話 我應該知道是哪一次被他弄懷孕的
而那次性愛過程跟其他可以說完全沒有分別 完全感覺不出來 這種事隨時都有可能發生的
不想當媽媽的話... 不可不防啊
當然... 妳能生一個也不錯 要是女兒的話必然漂亮得要命

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-9-11 13:47 發表 查看引用來源

辦公室 (自己房入面), 父母親戚朋友屋企, 泳池獨立更衣室, 鋪頭試身室 etc
o係外國o既話深夜o既深山馬路邊都會, 不過好耐之前o既事lu
朋友屋企都會?😬👍

引用:
原帖由 katieW 於 2023-9-12 09:44 發表 查看引用來源

嘻嘻... 還是不要太不把它當一回事!
說訓練說經驗的話 我們可是在妳之上啊 而我沒猜錯的話 我應該知道是哪一次被他弄懷孕的
而那次性愛過程跟其他可以說完全沒有分別 完全感覺不出來 這種事隨時都有可能發生 ...
咁K姐係邊次點解會有咗嘅!😉

引用:
原帖由 katieW 於 2023-9-12 09:44 發表 查看引用來源

而我沒猜錯的話 我應該知道是哪一次被他弄懷孕的
想我都生一個 俾你一個鐘之內完整交代點樣俾人搞大個肚, 我或者有得考慮!
唔講唔覺, 有o左咁耐居然都仲未交報告, 你呢d 好朋友真係....

補充: 開個新po 講, 無謂騎劫o左人地主題講其他o野
要以身作則識得尊重人, 小朋友先會聽教聽話

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-9-11 13:18 發表 查看引用來源
原來我以前唔吸引😂🙈

梗係吾係啦, 咪玩, 仲吸引左呀我意思, 返工忙吾忙呀?! 上多D 黎吹水~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆