上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  280.0k

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-28 17:00 發表 查看引用來源
樂園路冇咗半條街嘅海鮮舖啦
我去時光水會
係經呢條街上去
快好多

乜嘢叫做去萬象餵動物
萬象食家係一個商場, 裏面有間店舖養左好多動物, 例如羊豬貓狗雀仔, 可以比錢入場, 比錢買餵料餵佢地食

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-28 20:03 發表 查看引用來源
我沉迷佢既身形,對客一絲不掛既服務態度,一滴不溜的櫻桃小咀🤤🤤真係諗起都硬🙈
你一定收到好多PM
jc幾多號

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-28 21:51 發表 查看引用來源
萬象食家係一個商場, 裏面有間店舖養左好多動物, 例如羊豬貓狗雀仔, 可以比錢入場, 比錢買餵料餵佢地食
咁健康既舉動

係米同愛人一齊呢

7 day酒店開房得啦
唔洗去陽光

慳好多

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-29 00:06 發表 查看引用來源
你一定收到好多PM
問jc幾多號
暫時有幾個,唔算好多,不過呢個妹妹值得介紹🤤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-29 00:47 發表 查看引用來源
暫時有幾個,唔算好多,不過呢個妹妹值得介紹🤤
個技師睇相都真係好得,服務咁有女友feel,真係好易沉船,攪到都想伸手,唔知師兄喺場內有冇昅到其他技師,質素普遍如何? 睇地圖好似喺老街附近,我未行過桂圓路果頭,地點是否會偏靜?

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-29 00:09 發表 查看引用來源
咁健康既舉動

係米同愛人一齊呢

去7 day酒店開房得啦
唔洗去陽光

慳好多
同個靚女技師一齊去, 住陽光唔會失禮人

引用:
原帖由 kamshek 於 2023-11-29 10:58 發表 查看引用來源

個技師睇相都真係好得,服務咁有女友feel,真係好易沉船,攪到都想伸手,唔知師兄喺場內有冇昅到其他技師,質素普遍如何? 睇地圖好似喺老街附近,我未行過桂圓路果頭,地點是否會偏靜? ...
技師相有美圖,真人無咁靚,講真,靚女既當我地係兵多過當我地係客,有D重要比預約金,但又會放你飛機玩9你,果D相我係純粹比大家睇下技師身型🤤我鐘意賣服務多過賣顏值,我上去消費求HAPPY,講享受求服務😁講真手打場我已經覺得好悶,不如自己打😂果晚我見唔到其它技師,所以唔知其它係點,師兄勁啊,的確係老街果邊🤭我深夜去,所以條街都靜🤣我轉頭PM女女微信比你,有興趣咪試下😎

回覆 1797# 羅湖之友 的帖子

多謝羅湖兄贈予相關資訊!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-29 13:39 發表 查看引用來源
技師相有美圖,真人無咁靚,講真,靚女既當我地係兵多過當我地係客,有D重要比預約金,但又會放你飛機玩9你,果D相我係純粹比大家睇下技師身型🤤我鐘意賣服務多過賣顏值,我上去消費求HAPPY,講享受求服務😁講真手打場我已經覺得好悶 ...
條囡講明唔會閒聊

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-29 10:59 發表 查看引用來源
同個靚女技師一齊去, 住陽光唔會失禮人
倚,包夜播

幾多錢呢,c

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆