上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-10-8 23:06 發表 查看引用來源

你咁好人嘅😍
係,試一送一好抵架,我出名好淫又好人架啦......HAHA.....
其實按摩加sexy係好正架。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-10-9 07:59 發表 查看引用來源

晏少少返屋企影你睇
呢兩日都好正,個天氣真係一流。
終於唔使爆汗到全身濕,因為D風真係一流正。
大家有無出去玩先??我就去左打拳同跑,超正呢~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-9 14:01 發表 查看引用來源

女生想時,語氣會唔同左,動作呢?係餐廳我試過被人磨腳,睇戲被人手多多(男人會手多多,其實女生一樣都會),仲有說話呢~~~~ 其實會有好多唔同signal,男人要醒目,但我係比較.......蠢既呢方面......HAHA....

想親密仲要黎多Q既 ...
會點樣?主動摸你?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-9 14:05 發表 查看引用來源
會點樣?主動摸你?😉
師兄,其實每個女性做法都唔同,會有好斯文既錫下你望住你有種嫵媚,又會有含耳仔呼氣既無言挑逗,進取D,手多多攬住時搞下小兄弟,再唔係,就會瞓瞓下下半身感覺濕潤,原來對方係成碌含醒緊,女生係呢方面會放開完全投入,先係我覺得最吸引,往往比咩野花言巧語更引人入勝。
男人要珍惜女生,佢地邊隻type都唔一樣,我地要慢慢摸索,但尊重就幾時都要,我覺得女生會feel到我地愛惜佢地時,佢地就會唔捨得走同更投入。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-9 18:16 發表 查看引用來源

師兄,其實每個女性做法都唔同,會有好斯文既錫下你望住你有種嫵媚,又會有含耳仔呼氣既無言挑逗,進取D,手多多攬住時搞下小兄弟,再唔係,就會瞓瞓下下半身感覺濕潤,原來對方係成碌含醒緊,女生係呢方面會放開完全投入,先係我覺得 ...
同意呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-9 18:32 發表 查看引用來源
同意呀!😬
咁師兄都加油啦。

有D野好得意既。
近呢幾個月開始上力,希望年底會有D成績,講緊既係打泰拳果度,越打越有興趣,當然比賽無我份,但同教練傾開,佢發覺泰國野係香港真係有商機,講講下,又真係,我地香港人,其實好鐘意泰國野,食啦,spa啦,玩啦,等等。
教練好後生,以前係金腰帶,點解以前?其實而家佢仲打得,但佢講黎左香港,太舒服,意思係......太易搵錢,佢同我講係泰國既生活,真係可以用刻苦黎形容,呢個男人,其實捱得打得又老實,佢令我對泰國印象多多少少有D改觀。

引用:
原帖由 sam7211 於 2023-10-8 18:01 發表 查看引用來源
估唔到咁來無上來,上到來碌左幾頁,都見返很多舊朋友。😂
係呀,我係舊朋友呀,你有冇唔記得我先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-9 14:05 發表 查看引用來源

呢兩日都好正,個天氣真係一流。
終於唔使爆汗到全身濕,因為D風真係一流正。
大家有無出去玩先??我就去左打拳同跑,超正呢~~~~
呢隻呀。。

附件

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2023-10-9 19:01 發表 查看引用來源

係呀,我係舊朋友呀,你有冇唔記得我先?
點會5記得你架。。😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆