上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-16 15:58 發表 查看引用來源

令我想起個笑話,就係講醫生見到個靚女,講同佢打針打屁股,叫靚女趴係度唔好郁,打完後靚女感覺真係舒服晒,佢女性朋友事後問打左咩針,靚女講唔多記得,只記得個男醫生對手捉住佢雙肩係背後打,好爽。佢個女友人就問,醫生一對手捉 ...
haha你呢笑話令我諗返好耐之前睇過一套AV,係BBC醫生系列,個黑人醫生用用手指幫個女仔檢查下面,跟佢呢度我唔知點解好深刻,可能嗰時仲細🤣🤣🤣,黑人醫生話:I need to feel more further of the inside,邊講邊除褲攞條J出嚟就插入去,個女仔不停OMG 😅😆仲噴水添💦💦💦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-16 16:00 發表 查看引用來源

師兄,有假就出去玩下relax下啦,我最近返國內,好多地方都好正,而家已經唔興講咩野大陸人黎香港玩阻住晒,反而係香港人紛紛上國內消費,勁多野玩,勁多女.......待應喇....... ...
好多酒店渡假村都係開咗年幾, 仲未殘哂.

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2023-10-17 02:04 發表 查看引用來源
haha你呢笑話令我諗返好耐之前睇過一套AV,係BBC醫生系列,個黑人醫生用用手指幫個女仔檢查下面,跟佢呢度我唔知點解好深刻,可能嗰時仲細🤣🤣🤣,黑人醫生話:I need to feel more further of the inside,邊講邊除褲攞條J出嚟就 ...
咩啊,而家興婦產科檢查系列,開頭5分鐘真係檢查,但又要用布遮住瞓左係度個女生既下半身,檢檢下就會放左枝粗野入去檢,好低B但真係日本仔先睇得到。
仲有個家政婦系列,有次睇個節目講,D導演真係去日本較鄉下地方,好多主婦係屋企做完家務無野做就抖,D人就上門問拍咸片有錢收,只會係大城市先有得賣,好多女人都會應承拍。
我好鐘意睇呢D奇趣訪問。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 10:26 發表 查看引用來源

好多酒店渡假村都係開咗年幾, 仲未殘哂.
新就無得頂,舊就無得整。
上面好多野仲係好新,國內既女生又好食好住好溝添。
聽講呢個暑假香港人上去使左億億聲添喎,係唔知講緊港紙定係咩遮。

無思分享 -- 國內風情

返國內上了惠州一趟,地大脈搏,要新要靚什麼都有,就是價格不貴,我感覺很不錯。
而且現在惠州香港來回都只係一個小時,oh my god...... 香港去機場連行去都要啦,真心幾唔錯,而且食住玩都OK。喂喂,國內女生真係有前有後,要咩都有,OKOK...... sorry我無故仔因為工作,但整個過程感覺都係機會處處囉。

而最搞笑其中一環係,話說我問路,嗱,我普通話真係OK,真係好普通......佢地叫港普,幫我果個女生好友善咁同我講: 你可以講廣東話架,我普通話廣東話英文都識聽。 講完我真係有D老尷地笑,而佢又好好人,講完之後怕我唔識仲帶路行左陣添。

咁多位有冇時間幫吓手.
詳細 :  https://www.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 12:30 發表 查看引用來源
咁多位有冇時間幫吓手.
詳細 :  https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70434225&extra=page%3D1
呢個人印象以前係正正常常架喎,點解會搞事既?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-17 16:07 發表 查看引用來源

呢個人印象以前係正正常常架喎,點解會搞事既?
小弟都係咁諗, 或者有嘢發生咗影響佢唔奇, 眼見疫後唔少人都有變化.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-17 17:07 發表 查看引用來源

小弟都係咁諗, 或者有嘢發生咗影響佢唔奇, 眼見疫後唔少人都有變化.
佢主要唔喜歡人PO 相換伴之類出賣另一半, 又嫌青頭哥問嘢低能, 今次做低咗佢先.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-17 11:48 發表 查看引用來源

新就無得頂,舊就無得整。
上面好多野仲係好新,國內既女生又好食好住好溝添。
聽講呢個暑假香港人上去使左億億聲添喎,係唔知講緊港紙定係咩遮。 ...
匯率差不多計乜紙都一樣.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆