上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-18 10:45 發表 查看引用來源

HAHA,師兄,我意思係,正經既一家人上去消費,都幾千幾千,單身男人上去,就億億聲,同匯率無關架,HAHA......
哈哈 ! 原來指呢啲, 長者都有過億可能...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-18 10:48 發表 查看引用來源

有無玩下個湖,真心靚。有時真係唔使下下講性經,又或要去D高科技野,反而最元始既地方最自然既湖光山色係舒服而且一流。
我上星期去,見到成隊囡囡單車隊沿住個湖邊踩,佢地D裝備都係認真唔係柴娃娃果隻,好好睇。 ...
孖外家差不多總動員跟啲純玩團, 入去溫泉村, 自己已經係老嘢, 更要睇住啲長輩, 真係太監騎馬.  
不過睇落同幾年前比, 係好咗嘅, 或者自己 local 嘅步伐唔及其他地方嘅快.

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-18 15:16 發表 查看引用來源
咁即係你食唔少啦!😉
無啦無啦,而家好乖架啦,唔會架,HAHA.....
上黎聽師兄們分享既多。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-18 16:02 發表 查看引用來源

呢個可能性幾大吓, 但佢用手機上應該唔多似, 一般 hack 嘅 ID 之後用電腦惡搞多.
因為我記得佢有個非常正常既分享post,講自己食左個女生,仲好似upload埋相咁上下,之後唔知點樣但凡佢既post都del晒,好似咁上下,因為好怪,我記得D又唔肯定咁樣呢。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-18 16:08 發表 查看引用來源

孖外家差不多總動員跟啲純玩團, 入去溫泉村, 自己已經係老嘢, 更要睇住啲長輩, 真係太監騎馬.  
不過睇落同幾年前比, 係好咗嘅, 或者自己 local 嘅步伐唔及其他地方嘅快. ...
其實我都鐘意去唔同既地方。
但又咁講,內地進步得真係好快,同埋我真心覺得以前要好耐車程先去到既地方,而家已經變得好近。
同理,我覺得好多內地女仔好興孖住好性感黎自由行玩,我住既地方係景點之一,好多時而家跑步都見唔少索女係度打卡,要幾靚幾好身材都有,即講緊睇真人唔係睇相呀下。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-18 17:13 發表 查看引用來源

其實我都鐘意去唔同既地方。
但又咁講,內地進步得真係好快,同埋我真心覺得以前要好耐車程先去到既地方,而家已經變得好近。
同理,我覺得好多內地女仔好興孖住好性感黎自由行玩,我住既地方係景點之一,好多時而家跑步都見唔 ...
小弟見嘅都係迷你兵團咁嘅款, 唔通個天要對小弟唔公道 ??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-18 17:09 發表 查看引用來源

因為我記得佢有個非常正常既分享post,講自己食左個女生,仲好似upload埋相咁上下,之後唔知點樣但凡佢既post都del晒,好似咁上下,因為好怪,我記得D又唔肯定咁樣呢。 ...
查實啲相小弟有吸低咗, 佢自稱課金俾啲囡都值得, 不過啲圖小弟唔會 po 出嚟, 入邊啲樣咁........都係冇嘢, 當係 fake 唔係 fact.
佢 del 嘢冇乜用, 部份人哋回應時引用一樣睇到原本內容.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-19 09:28 發表 查看引用來源

小弟見嘅都係迷你兵團咁嘅款, 唔通個天要對小弟唔公道 ??
HAHA...... 呢隻正,我每次去環球影城玩都好多人架。
但真喎,佢地真係要腰有腰,有胸有翹翹屁股,非常養眼,唔貪婪下佢地亦好enjoy有仔望架。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-19 09:33 發表 查看引用來源

查實啲相小弟有吸低咗, 佢自稱課金俾啲囡都值得, 不過啲圖小弟唔會 po 出嚟, 入邊啲樣咁........都係冇嘢, 當係 fake 唔係 fact.
佢 del 嘢冇乜用, 部份人哋回應時引用一樣睇到原本內容. ...
HAHA......我都咁諗,del都無用,用左引用照樣有文。
但個反差太大,我好心地估佢被人hack左遮,事實係點都唔關我事,HAHA.......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-19 11:14 發表 查看引用來源

HAHA......我都咁諗,del都無用,用左引用照樣有文。
但個反差太大,我好心地估佢被人hack左遮,事實係點都唔關我事,HAHA.......
幾個月前已見佢用簡體字比例多咗, 當俾人 hack 咗都幾好嘅, 或者跌咗手機俾人用咗 acct, 昨日朋友有見佢喺交叉窿做DJ(對空氣講嘢), 由得佢, 平常心.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆