上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.3m

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-20 16:59 發表 查看引用來源

以前荃灣啲場識啲啲陀地, 會單聲邊啲係大頭版唔好買.
HAHA.......翻版打正版,點知網上KO翻版,好似而家仲有得賣4仔,但真係仲有人睇架咩??網上咩都有,超方便囉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-20 14:37 發表 查看引用來源

師兄,近日地盤都好多新聞,對你有無影響呢?會唔會忙左啊?
係忙撚左好多
行政上搞到班判頭做野好多制抓

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-20 16:59 發表 查看引用來源

以前荃灣啲場識啲啲陀地, 會單聲邊啲係大頭版唔好買.
荃灣邊度

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-10-21 10:47 發表 查看引用來源

係忙撚左好多
行政上搞到班判頭做野好多制抓
無計,死人嘛,一死人就咩野都要執正黎做,今次單野咁大,成個行業都應該睇住政府有幾認真。
師兄頂住,睇黎你都無時間去操都似.....

近日真係幾忙,咁忙都留個言,分享下D小故事。

最近係國內跟幾位前輩呢度去果度去,咁出外工作完緊要醫下肚,其中一位前輩就講不如去一家相熟既羊肉店,嘩,大吉利是我即時想起早幾日既捉貓記,咁當然,果間店唔會有呢D野,而且排場一流,地方間格真係國內先做得到,前輩講呢度既野食非常唔錯,老闆亦係2位廚藝既老師,原來呢間羊肉專門店除左羊肉出名外,佢既廚師同待應生大部份都係畢業又或就讀緊出黎實習既學生,咦,唔怪之得咁後生啦。

咁同前輩食飯,我都收起嘻皮笑臉,正經講正經食,但因為負責我房果幾位女生樣貌非常之唔錯,搞到我都望左幾眼,而佢又不時會開門入黎換下碟,酙下湯,嘩,好有女友feel囉,HAHA...... 我知係有少少低B,但係沉悶既飯局有靚女喎,都幾唔錯架,尤其走時佢地最後果句: 歡迎下次光臨,真係我都想呢~~~~

HAHA......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-25 11:28 發表 查看引用來源
近日真係幾忙,咁忙都留個言,分享下D小故事。

最近係國內跟幾位前輩呢度去果度去,咁出外工作完緊要醫下肚,其中一位前輩就講不如去一家相熟既羊肉店,嘩,大吉利是我即時想起早幾日既捉貓記,咁當然,果間店唔會有呢D野,而且排場一 ...
國內招呼不嬲好過香港,仲有唔少年輕貌美嘅Tim!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-25 11:35 發表 查看引用來源
國內招呼不嬲好過香港,仲有唔少年輕貌美嘅Tim!😉
年輕貌美,我鍾意❤️

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-10-25 17:54 發表 查看引用來源

年輕貌美,我鍾意❤️
因為cat姐都係!😉

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-10-21 10:47 發表 查看引用來源

荃灣邊度
以前老翻戲都係力生多, 遊戲就荃豐, 史師兄好似𢭃人咁樣....𡃁仔邊度....我冇跟大佬㗎, 聽歌就聽新 beyond 尹光老師嘅十四座........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-10-20 17:51 發表 查看引用來源

HAHA.......翻版打正版,點知網上KO翻版,好似而家仲有得賣4仔,但真係仲有人睇架咩??網上咩都有,超方便囉。
有啲大叔唔識電腦又冇人幫佢哋單撈, 所以仲要出去檔口買碟, 小弟個戇十十嘅自閉舅舅就係經常去信和買所謂四K高質碟, 當然包括四仔.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆