上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.9k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-23 11:36 發表 查看引用來源
其實又可以分享另一樣野,我覺得,一個女人玩得高手向,其實真係一種享受。

我記得以前我同時間有幾個女人,即每星期鐘意既可以搵唔同女人玩,一星期裡分別跟唔同人上床,享受唔同既呻吟叫床聲,享受分別來自狂野,乖巧,刺激,賢淑feel ...
呢個女人果然利害!咁點解要同佢分手?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-23 11:46 發表 查看引用來源
呢個女人果然利害!咁點解要同佢分手?
每段關係都會有盡頭既,個夢幾好始終都要醒,唔醒會死人架師兄。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-23 16:08 發表 查看引用來源

每段關係都會有盡頭既,個夢幾好始終都要醒,唔醒會死人架師兄。
咁緊要?咁食過就算啦!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 23/11/2023 11:36 發表 查看引用來源
其實又可以分享另一樣野,我覺得,一個女人玩得高手向,其實真係一種享受。

我記得以前我同時間有幾個女人,即每星期鐘意既可以搵唔同女人玩,一星期裡分別跟唔同人上床,享受唔同既呻吟叫床聲,享受分別來自狂野,乖巧,刺激,賢淑feel ...
令人愛不釋手已經係一件唔易嘅事,而令到人分手之後仍然會不時想起,就更加難得。人越大,對週遭嘅人事物嘅感動只會越嚟越少,記喺心入面嘅,比起令人躁動嘅,更加少之又少。最刻骨銘心,並不一定會長相廝守,反而會喺夜深人靜嘅睌上,令人無窮回味,長嗟短嘆,正所謂:路遙知馬力,有得食好盡全力。

呢啲回憶令人會再三回味,越諗越好味矣😬

回覆 18904# star_platina 的帖子

師兄好大感觸喎!…唔過你感到😒有心冇力嗎?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-23 16:36 發表 查看引用來源
咁緊要?咁食過就算啦!😬
食過直情係無得頂食唔番果下先不得了。
食唔番唔係無同對方再上床,係食唔番咁正既質素。

咩叫頂級先,每個男人標準唔同,好虛架嘛,但佢就係做到。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-24 11:27 發表 查看引用來源

食過直情係無得頂食唔番果下先不得了。
食唔番唔係無同對方再上床,係食唔番咁正既質素。

咩叫頂級先,每個男人標準唔同,好虛架嘛,但佢就係做到。 ...
可唔可以舉例係點?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-11-23 19:36 發表 查看引用來源

令人愛不釋手已經係一件唔易嘅事,而令到人分手之後仍然會不時想起,就更加難得。人越大,對週遭嘅人事物嘅感動只會越嚟越少,記喺心入面嘅,比起令人躁動嘅,更加少之又少。最刻骨銘心,並不一定會長相廝守,反而會喺夜深人靜嘅睌 ...
無錯,我可以好簡單好隨便,但如果我要有要求,都可以好有要求,好識要求,咁要求又先食到,先叫有意思。
女人唔好太只注重床上種種就以為可以俘虜男人個心,床技再好,都只會令男人想扑野時諗起邊條女正,that's it係咁多。
而我提起果個女人,無疑佢成功令我me time時既生活出現左佢既影子,呢個心理技,完全KO,真心buy呢種高手向。
真係輸都輸得開心果隻。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-24 11:29 發表 查看引用來源
可唔可以舉例係點?
師兄,每人唔同喎,你鐘意條女,你第一樣野會諗咩??佢床上時既樣,煮野食個賢淑feel?定還是一齊出去玩時可以打開你心扉果隻先?
你知嘛,如果你問,喂,上床咁多個,邊個女人最正,我真係答你會答得好無標準,因為好多都可以好好,好正,睇你鐘意狂野主動,定斯文被動,乖巧配合,還是賢淑既欲拒還迎,基本我單單講以上4種我都覺超正,但我已講唔出邊個女人,因為好多時好多女人都做得到仲有複數,即乖巧我都遇過幾個。

咁真係個女人可以刻骨銘心係男人心裡,一定係生理之外既心理技巧,你問我,我會答你個女生知我心諗咩,而佢又知進退,我覺已經好正。

我最近正正遇到一兩個。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-11-24 11:41 發表 查看引用來源

師兄,每人唔同喎,你鐘意條女,你第一樣野會諗咩??佢床上時既樣,煮野食個賢淑feel?定還是一齊出去玩時可以打開你心扉果隻先?
你知嘛,如果你問,喂,上床咁多個,邊個女人最正,我真係答你會答得好無標準,因為好多都可以好好,好正,睇 ...
師兄好多經歷,令人好羨慕!新個一兩個係點?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆