上一頁下一頁
發新話題

常平-5月爪, 評理事件花薄

收藏  |  訂閱
184  13.2k

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-18 07:30 PM 發表 查看引用來源

咪開發新天地.琴晚批女唔知幾索:smile_47: 唔知以為揸左Pink Ball 粉  
Goooooooood  :smile_38:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-18 07:49 PM 發表 查看引用來源

歡樂新天地 & 新天地賓館   
CHING,我近半年興同朋友揸車去廣東省週圍探險,去過蕙州龍門(浸下溫泉,幾好玩,不過得一兩K,可能有D細嘅見唔到,價錢同CP差不多,好似平少少,D女都OK),以化(無乜女,建議自帶女去,最正酒店房有個私家溫泉池,腩住條女泡溫泉,正:smile_47: !可以玩漂流,重可以去下D農場摘下生果,上個月剛去摘過荔枝,如果重想摘荔枝,今個月尾就最後一轉,重可以摘龍眼,過咗就等下年先有荔枝啦!),河源(唔記得間野叫乜,但係間野幾豪,CP無一間可比,女OK,但係消費比較貴,比歐亞還貴!可以玩下漂流!)新會(無過夜,只係試過SN,超平,$400,2Q,服務同女一般,比CP差好遠!),下次會試下過夜!有機會大家交流交流!:smile_46:

:smile_42: 你對女好,女對你好~~我玩左咁多年都未試過有女要8:00就走~~

引用:
原帖由 starspick 於 2010-7-20 01:35 PM 發表
:smile_42: 你對女好,女對你好~~我玩左咁多年都未試過有女要8:00就走~~
因為你未比錢人走囉~~

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-20 04:05 AM 發表 查看引用來源

CHING,我近半年興同朋友揸車去廣東省週圍探險,去過蕙州龍門(浸下溫泉,幾好玩,不過得一兩K,可能有D細嘅見唔到,價錢同CP差不多,好似平少少,D女都OK),以化(無乜女,建議自帶女去,最正酒 ...
依啲咪生活同生存既分別:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆