上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
294  10.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 23:36 發表 查看引用來源

明,好多巧合加上配合才會出現,我想講,呢隻先真係可遇不可求。
靚女索女去溝就有,但隨時爛玩過自己,但師兄呢隻,有心都未必撞到。
靚女索女,自己真係溝唔到。
唔會強求高嶺花。普通啱心水,得到己經有運。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 00:25 發表 查看引用來源

咁謙呀!其實呢啲良家先難食到!仲要佢都肯配合你,更加難得!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 00:23 發表 查看引用來源

好彩一遇。  果時有諗,如果人妻唔係有細路,
我可能想同佢一齊唔分手。
佢個仔都大啦,應該問題唔大吖!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 00:31 發表 查看引用來源
佢個仔都大啦,應該問題唔大吖!
佢有個仔,女人諗嘢就唔係佢一個人嘅事。
人妻得老公一個,佢離家容易好多。

有個仔,佢家庭關係就強大好多。唔係同一回事。

而且,我同佢都難過心理關。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 00:30 發表 查看引用來源
咁謙呀!其實呢啲良家先難食到!仲要佢都肯配合你,更加難得!
普通女性,唔代表係人妻。未結婚嘅普通女人。。。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 23:46 發表 查看引用來源
佢都算遇人不淑!😂
所以其實有時有感就係,女生本身可能條件好好,但佢就係揀人時揀錯,男人唔鍚自己既,唔理自己既,又或簡單講唔珍惜自己,咁女生可能想簡簡單單,但就係揀得唔好,可能換黎不滿,其實都好慘架。

咁我知健身人妻佢同SL仲一齊,我最記得最後問佢做咩仲要一齊,佢又會講,雖然SL係因為自卑而成日發脾氣,但都叫緊張佢,雖然廢廢地,但都叫會關心佢。我聽完就即時諗,如果一個女人會將男人差既行為合理化,其實係難受定係享受,都已經係佢既選擇。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 11:55 發表 查看引用來源

所以其實有時有感就係,女生本身可能條件好好,但佢就係揀人時揀錯,男人唔鍚自己既,唔理自己既,又或簡單講唔珍惜自己,咁女生可能想簡簡單單,但就係揀得唔好,可能換黎不滿,其實都好慘架。

咁我知健身人妻佢同SL仲一齊,我最記得 ...
咁話晒果個係佢老公之外第一個男人,可能都會比較用情較深,容易死心眼!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 11:55 發表 查看引用來源

咁我知健身人妻佢同SL仲一齊,我最記得 ...
反而想知佢仲係咪同果個人一齊,定已經同另一個一齊,定𨍭咗食散餐!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 00:25 發表 查看引用來源

師兄,唔好以為索女靚女難追,佢地有D可能要得到手可以好簡單,成班人面前你威果下型果下,可能已經加晒分,再口甜舌滑已經搞得掂,嗱,我講緊既唔係過人世。

而且今時今日,好多時靚女既標準都係偏瘦時,我真係俾你揀,你會揀有波有蘿樣可能得70分既,定所謂高瘦靚女呢?其實真係可能有肉地果個會跑出。

HAHA...... 而且以上種種,都唔夠我地一直講果隻人妻咁難能可貴,一個吸引既人妻,往往更令男人愛不釋手。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 12:04 發表 查看引用來源

師兄,唔好以為索女靚女難追,佢地有D可能要得到手可以好簡單,成班人面前你威果下型果下,可能已經加晒分,再口甜舌滑已經搞得掂,嗱,我講緊既唔係過人世。

而且今時今日,好多時靚女既標準都係偏瘦時,我真係俾你揀,你會揀有波有 ...
我都知人妻好,我樣樣都好普通,所以真心話好彩。

講靚女,唔係指樣,有身材,夠誘惑己經係我眼中嘅靚女。
始終,見到其他人身邊咁多花花,點都有慾望嘅。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆