上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.8k  316.1k

我覺得樓主想囉。。。。😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-14 13:51 發表 查看引用來源
咁出奇吖!而家都有好多呢啲交換來玩嘅!咁如果唔係交換,淨係屌佢姊妹你有冇興趣?
可能佢姊妹一早就睇中樓主,想食佢條腸。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-14 13:55 發表 查看引用來源

可能佢姊妹一早就睇中樓主,想食佢條腸。
佢個姊妹樣貌麻麻啦,有身材嘅,不過係姣到出面淫底嗰隻,屌下都可以嘅😂🤣
可能我老婆有講我同佢之間嘅性生活畀佢聽,佢知道我老婆好大食我都餵得飽佢,又想試下掛🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 13:43 發表 查看引用來源

其實佢唔係咁開放㗎咋,係同我上床先開放對外面反而唔係
講件事你聽,年幾前佢同一個我都識嘅姊妹食飯吹水大家講起性生活,果條中女(有啲似林憶蓮🤣有波既)講到興高彩烈突然攞咗張佢老公扯起左既相俾我老婆睇,問我老婆佢 ...
正常點會無端端咁講,一定係想再試口風,不過都試到你老婆係吾想

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 14:41 發表 查看引用來源

佢個姊妹樣貌麻麻啦,有身材嘅,不過係姣到出面淫底嗰隻,屌下都可以嘅😂🤣
可能我老婆有講我同佢之間嘅性生活畀佢聽,佢知道我老婆好大食我都餵得飽佢,又想試下掛🤭🤭 ...
咁都唔錯吖!😬

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-14 15:09 發表 查看引用來源

正常點會無端端咁講,一定係想再試口風,不過都試到你老婆係吾想
呢個肯定啦係我老婆咁天真啫😂🤣雖然大家真係識好多年

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 15:20 發表 查看引用來源

呢個肯定啦係我老婆咁天真啫😂🤣雖然大家真係識好多年
如果你老婆肯,你會唔會試吓交換玩

回覆 187# 樓上吉仔 的帖子

我覺得我多數唔會囉🤔🤔同埋我老婆冇機會會答應尤其是係佢姊妹個老公

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 15:29 發表 查看引用來源
我覺得我多數唔會囉🤔🤔同埋我老婆冇機會會答應尤其是係佢姊妹個老公
佢哋都吾介意,如果唔係考慮朋友關係又會唔會?定係佢老公吾係佢杯茶?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-14 15:29 發表 查看引用來源
如果你老婆答應,你會唔會個老婆比人屌,過唔到自己關口。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆