上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
4.5k  139.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-25 01:03 發表 查看引用來源
當然明白!😬
呵呵,明白就好~要好好对待自己的老婆哦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-25 05:40 發表 查看引用來源

唔好咩😁
難道女人做就得男人做就對佢地要求過高囉喎🙄
姐姐说的也有道理
那就要再色情一点!更色情一点!色情无上限~~~色情万万岁

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-25 07:57 發表 查看引用來源
姐姐说的也有道理
那就要再色情一点!更色情一点!色情无上限~~~色情万万岁
再色情一點就要你地d 年輕人示範啦
本宮年老色衰一副老骨頭, 就o黎有心無力

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-25 07:55 發表 查看引用來源
呵呵,明白就好~要好好对待自己的老婆哦
晒 9 氣啦
不過又問問小葵意見, 如果男人一定要/ 一定會出軌, 你會認為精神定肉體出軌比較難接受?

精神出軌 = 你明確地知道呢個人愛上左另一個女人, 但佢個人physically 仲同你一齊

肉體出軌 = 佢同另一個女人上過床而且係最近o既事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-26 13:40 發表 查看引用來源

再色情一點就要你地d 年輕人示範啦
本宮年老色衰一副老骨頭, 就o黎有心無力
姐姐才不是老骨头哦 至于那些示范嘛。。。等我的对象出现了再看看吧

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-26 13:43 發表 查看引用來源

晒 9 氣啦
不過又問問小葵意見, 如果男人一定要/ 一定會出軌, 你會認為精神定肉體出軌比較難接受?

精神出軌 = 你明確地知道呢個人愛上左另一個女人, 但佢個人physically 仲同你一齊

肉體出軌 = 佢同另一個女 ...
既然说了是出轨,那就一定是男朋友/老公了,有一定的感情(不是sp或者玩玩的那种),如果没有了感情,他还要用我的身体,我觉得这是非常无耻和不尊重对方。。。所以我的选择是精神出轨比较难受,但不管对方出什么轨,反正就是一定分手/离婚了

没人理我了。。。我走了~~

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-28 08:15 發表 查看引用來源
没人理我了。。。我走了~~
點會呢?小葵咁乖!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-28 08:20 發表 查看引用來源
點會呢?小葵咁乖!😉
哪有啦。。。你们都跑去其他地方了

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-28 09:36 發表 查看引用來源
哪有啦。。。你们都跑去其他地方了
冇呀!我仲喺度呀!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆