上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-11 02:08 AM 發表
0,0你而 家 有男 朋友 0.0?
我有講過我冇?:smile_30:

回覆 #1939 a______a 的帖子

你真係好..........

喂  樓主我想 問 點 樣聯絡你 丫
冇計 喇 我地係 度等到 就黎 發毛=.=

有個朋友post左e網比我..跟住我就由第一集睇到而家..

回覆 #1941 a______a 的帖子

-.-
我岩岩講 諗 起 都 心痛 係 五 年 前個個.=.=

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-11 02:08 AM 發表
嘩,當左我呢到係聊天室:smile_41: 不過算拉,比某某人踩我場...............

p.s:千奇唔好做認輸果個,如果唔係以後你都要做先認錯果個~~~~~~~
又係話我T^T"...

紅左個句.. 記得以前都有人同我講過:smile_13:
但.. 點都1定要有人認衰仔架嘛:smile_13:

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-11 02:10 AM 發表
-.-
我岩岩講 諗 起 都 心痛 係 五 年 前個個.=.=
男人係長情既 呵呵

引用:
原帖由 shd031752007 於 2007-9-11 02:08 AM 發表

傾住先啦 都冇野傾  同埋都想聽下你既故仔:smile_30:
1係我講我朋友既故仔你聽:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 beaboy 於 2007-9-11 02:09 AM 發表
你真係好..........
緣份囉:smile_40:  最好笑係我同佢都係1見鐘情:smile_30:

回覆 #1947 shd031752007 的帖子

係架咩=.=
但我 見我有個fd換女朋友既速度好似 換衫咁=.=

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆