上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-11 02:10 AM 發表
-.-
我岩岩講 諗 起 都 心痛 係 五 年 前個個.=.=
有d野係要放低既:smile_13:

回覆 #1946 a______a 的帖子

咁次但係如果係錫佢...
就算係佢錯..
我都會氹返佢....

回覆 #1949 a______a 的帖子

我個個都係一見鍾情=.=

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-11 02:12 AM 發表
係架咩=.=
但我 見我有個fd換女朋友既速度好似 換衫咁=.=
佢一係靚仔 一係有錢  一係把口叻 一係...床上...........     :smile_30:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-11 02:05 AM 發表

同男友嘈交.. 諗緊.. 做唔做開聲say 多1次sorry個個..
唔好say sorry呀, 飛左佢啦,
同我一齊好過啦:smile_38:

認真, 有錯咪認囉, 女仔有時可以亂發脾氣,
但係有時男方心情唔好, 未必次次接受到嫁,
無謂一時之氣, 壞左大事啦..:smile_44:

回覆 #1948 a______a 的帖子

係呀..講LA>....

引用:
原帖由 beaboy 於 2007-9-11 02:12 AM 發表
咁次但係如果係錫佢...
就算係佢錯..
我都會氹返佢....
每個人性格唔同..

但我最唔鍾意佢就係次次佢嬲都用粗口鬧我>_<"

回覆 #1954 shd031752007 的帖子

佢一係靚仔 一係有錢  一係把口叻 <<<佢3樣都有-- --

引用:
原帖由 itiskaka 於 2007-9-11 02:13 AM 發表

唔好say sorry呀, 飛左佢啦,
同我一齊好過啦:smile_38:

認真, 有錯咪認囉, 女仔有時可以亂發脾氣,
但係有時男方心情唔好, 未必次次接受到嫁,
無謂一時之氣, 壞左大事啦..:smile_44:
紅左個句.. 痴線咩:smile_42:

呢個係我真心鍾意.. 我唔想再好似以前咁玩玩下:smile_13:

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-11 02:14 AM 發表
佢一係靚仔 一係有錢  一係把口叻 <<<佢3樣都有-- --
咁直情係口水啦 源源不絕丫:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆