上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
2.8k  228.6k

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-9 13:01 發表 查看引用來源
你哋一個二個都屌個人妻, 都唔知亞嫂有無比你地屌過😰😰😰
有乜所謂,我屌自己老虎都系例行公事,佢亦好例行做反應,所以我知妹夫對佢有幻想,亦吾介意,只要二個人知道系遊戲一場,屌完洗干淨又用得番咪算喇🤭

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-5-9 13:13 發表 查看引用來源

都係架,有能力令老虎腿張開我都無計
有時自己比吾到佢快感,人地幫到手都不失為一件好事

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-5-9 13:12 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 Water_man 於 2021-5-9 13:08 發表 查看引用來源
年紀大約幾大?大波嗎? [/quot
40多d,啱哂我姐姐控
初初唔大波,生完之後個波無細到 ...
我老婆40 未生過, 咁一定唔係😅

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 13:15 發表 查看引用來源
有時自己比吾到佢快感,人地幫到手都不失為一件好事
係架,明明同屌人妻一樣技術,時間,但老虎好間中先食飽,所以有人幫到手都唔介意。

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-9 13:16 發表 查看引用來源
我老婆40 未生過, 咁一定唔係😅
最主要你係咪係大陸做野先🤣🤣

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-5-9 13:30 發表 查看引用來源

係架,明明同屌人妻一樣技術,時間,但老虎好間中先食飽,所以有人幫到手都唔介意。
英雄所見略同👍

就算唔係大陸做嘢, 避到ching 你一個都避唔到其他ching架

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 13:33 發表 查看引用來源
英雄所見略同👍
收到佢妹夫電話,話到左我屋企,等我開個cam睇下有冇嘢睇先
所以我吾吹住

我老婆呢家 ,都唔介意我帶男/女朋友回家一齊玩,有時侯我老婆仲會帶朋友回家玩
引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 13:13 發表 查看引用來源
有乜所謂,我屌自己老虎都系例行公事,佢亦好例行做反應,所以我知妹夫對佢有幻想,亦吾介意,只要二個人知道系遊戲一場,屌完洗干淨又用得番咪算喇🤭 ...

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-9 12:55 PM 發表 查看引用來源
登堂入室,屌人老婆邊個會話吾爽
甘樣完全有征服感丫!🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆