上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  446.3k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 17:10 發表 查看引用來源

搵港女採耳妹採耳有咩問題呢?俾錢採耳妹賺又有何問題呢?
班反中亂港份子日日飲用東江水,日日喊反送中又自己自動送中嗰啲先有問題,唔係思覺失調就係人格分裂 ...
所以米話你蠢囉!
問題梗系不在採耳妹啦!
系你跪求蘋果摞料呀!明未呀?蠢L!
人格分裂?咁你記住吾好用港幣喎,港幣同美元掛勾呀!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 16:52 發表 查看引用來源

落地獄你一定比我先行,好行夾唔送.
一定系我死先既!
因為你全家截肢長命佰廿歲,辛苦哂!

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 16:57 發表 查看引用來源

佢呢啲咪叫思覺失調囉,日日喊反送中自己又自動送中,真係醫番都嘥藥費
咁你問蘋果摞料搵女,尼D系咩調!
調理農牧系?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 17:26 發表 查看引用來源

我真係好喜愛見到肥佬黎變喪家狗,冚家鏟
跪求不果,因愛成恨?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-8-19 17:26 發表 查看引用來源

我真係好喜愛見到肥佬黎變喪家狗,冚家鏟
你尼D算吾算又係,吾夠講發爛渣?
答左點解跪求蘋果摞料搵女先啦

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-8-19 22:32 發表 查看引用來源
立會內會下周五召開特別會議, 料討論「健康碼」抗疫紓困措施
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1850746/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E7%AB%8B%E6%9C%83%E5%85%A7%E6%9C%83%E4%B8%8B%E5%91%A8 ...
你條題目, 吾使再改了.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-20 13:45 發表 查看引用來源
你條題目, 吾使再改了.
still need time to see

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-8-20 22:56 發表 查看引用來源
【全民檢測】傳政府最快周五公布詳情, 放寬抗疫措施擬待完成檢測後
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1851805/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E5%85%A8%E6%B0%91%E6%AA%A2%E6%B8%AC-%E5%82%B3%E ...
今朝睇新聞, 鬼佬話, 9月, 會出現零確診

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆