上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
19.8k  1.4m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-20 22:10 發表 查看引用來源
咁可能係咁嘅原因啦!人妻又冇乜經驗,條友肯定勁過佢老公啦,試過就返唔到轉頭!😬
當然勁過佢老公,佢老公.......都唔得。
即理論上硬得起就已贏到果隻,而且人妻仲要係正果隻,理論上個廢佬係執到支好籤,人妻過程受氣都有講我知,所以我聽時都聽到火都滾埋遮。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-5-21 17:07 發表 查看引用來源

當然勁過佢老公,佢老公.......都唔得。
即理論上硬得起就已贏到果隻,而且人妻仲要係正果隻,理論上個廢佬係執到支好籤,人妻過程受氣都有講我知,所以我聽時都聽到火都滾埋遮。 ...
咁唔怪之得咁冧果條友啦!佢試過兩個男人,肯定比呢條友屌到上引啦!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-5-21 16:58 發表 查看引用來源

HAHA.......喂喂,2分鐘.......又真係好急喎,可以做D咩~~
送禮物,錫吓囉😌🥰

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-5-21 17:00 發表 查看引用來源

我都係,後生都可能玩下浴室,玩下其他地方,但真心好攰又唔夠舒服。
即高潮完有張床瞓下,係好relax既一回事。
我明,我都好enjoy瞓喺度比佢慢慢品嘗,不過濕丫嘛🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-5-21 17:04 發表 查看引用來源

係啊,而且好女人易呃,遇伏機率高。
所以女仔都係要好好保護自己

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-5-20 12:37 發表 查看引用來源

所以有時我都會諗,呢個似係一個困局,人妻本身個人OK,嫁左個男人但無性生活,咁佢都只係想有人鍚有人對佢好,可惜就揀錯左件垃圾咁解遮。而家佢就自由,仲有無遇啱人呢?唔係重點,重點係佢知醒,唔再盲目等個賤男變好,已經係好事 ...
經一事,上一課,長一智~

果斷地放下,放好過往,輕鬆向前,人會幸福些~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-5-20 12:37 發表 查看引用來源

所以有時我都會諗,呢個似係一個困局,人妻本身個人OK,嫁左個男人但無性生活,咁佢都只係想有人鍚有人對佢好,可惜就揀錯左件垃圾咁解遮。而家佢就自由,仲有無遇啱人呢?唔係重點,重點係佢知醒,唔再盲目等個賤男變好,已經係好事 ...
經一事,上一課,長一智~

果斷地放下,放好過往,輕鬆向前,人會幸福些~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-5-14 19:10 發表 查看引用來源

呢個係好消息啦,因為個人妻最初唔多捨得條友,但條友濕熱,唔係,係聽講後黎失業,好多時飲飲食食都要個人妻俾。陰公,我真係講左出口: 即妳出埋房錢俾佢扑?? 人妻仲要講: 咁佢大壓力嘛,搵緊工架啦。

嘩,我真係心諗,邊樹得黎個p ...
人蠢無藥醫~~

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-21 17:09 發表 查看引用來源
咁唔怪之得咁冧果條友啦!佢試過兩個男人,肯定比呢條友屌到上引啦!😬
上癮我又唔肯定,但聽人妻講唔捨得條賤佬走,條賤佬提出玩咩佢都肯時,你就知咩叫鮮花被牛糞插嘞。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-5-21 22:57 發表 查看引用來源
送禮物,錫吓囉😌🥰
HAHA,時間緊迫,我只想到捉妳去橫巷錫,HAHA.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆