上一頁下一頁
發新話題

今次真係沉得抵~~~

收藏  |  訂閱
213  17.9k

有真愛咁又點?咪又系雞!師兄回頭是岸吧!唔好再頹廢洛去。

Ching, congratulation . . . . . . . :smile_o06:

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2010-1-15 12:56 PM 發表 查看引用來源
有好多c兄都話大陸女仔好多都呃錢,又話歡場冇真愛,我真次係度分享下我而家同大陸女

朋友既野比大家知道,唔係晒命,只係想話比沉船既c兄知道,最緊要沉得開心,同埋唔一定

大陸個個女仔都係其他人想像中咁差既,我同 ...
點解啲角色好似倒轉晒既...:smile_o11:

引用:
原帖由 爛滾王 於 2010-1-15 01:05 PM 發表 查看引用來源
佢比左首期之後就叫你幫佢供樓對吧?
業主當然係佢個名啦,係唔係? :smile_41:
佢自己供呀,佢而家住緊果度都2700一個月啦,佢而家新買果度都係月供3xxx,佢話幫人供樓不如自己供,又唔係貴好多

引用:
原帖由 pinglau 於 2010-1-15 01:05 PM 發表 查看引用來源
大幻想家:smile_o10:
我呃你唔通會中3800萬咩:smile_o01:

引用:
原帖由 denilson622 於 2010-1-15 01:06 PM 發表 查看引用來源
有真愛咁又點?咪又系雞!師兄回頭是岸吧!唔好再頹廢洛去。

係我私家雞:smile_o05:

含撚啦死柒頭, 甘撚温馨應該同你老豆老母親戚朋友宣佈你條女做雞揾到錢買樓仲養埋你條80後廢青

引用:
原帖由 得哥 於 2010-1-15 01:16 PM 發表 查看引用來源
含撚啦死柒頭, 甘撚温馨應該同你老豆老母親戚朋友宣佈你條女做雞揾到錢買樓仲養埋你條80後廢青
你去搵你d高級雞啦:smile_o10:,你有錢又點姐,我冇錢,但係我同女朋友開心呀:smile_o05:

妖那星!!!
曬命
死鴨仔

好似做鴨咁
不過你開心就ok啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆