版主有關近日一些不對本版主題的文章

收藏  |  訂閱
35  3.3k

引用:
原帖由 jeffcoke 於 2010-1-27 06:12 AM 發表 查看引用來源

1. 本版有舉報專用貼, 可以回貼舉報你不用
2. 每一個貼本身有"報告"一功能你不用
3. 講左不可以用粗口, 你用來罵我

成全你! :smile_o09::smile_o09:

在此警告一眾會員:
本版版主們一天可以禁言30-40會員 ...
我怕你條能呀死馬伕
又話成全我?
快能d ban等我分身呀吊你老母狗西

引用:
原帖由 夾夾夾夾 於 2010-1-27 06:48 AM 發表 查看引用來源

我怕你條能呀死馬佚
又話成全我?
做乜咁呢.大家吹下水咪幾好 唔好勞氣今晚上我到捧場:smile_34: 酒我既:smile_38:

引用:
原帖由 夜總會主任 於 2010-1-27 06:52 AM 發表 查看引用來源
做乜咁呢.大家吹下水咪幾好 唔好勞氣今晚上我到捧場:smile_34: 酒我既:smile_38:
一切由膠post膠仔開始:smile_39:

引用:
原帖由 夾夾夾夾 於 2010-1-27 06:48 AM 發表 查看引用來源

我怕你條能呀死馬佚
又話成全我?

快d分身la

引用:
原帖由 夜總會主任 於 2010-1-27 06:52 AM 發表 查看引用來源
狗西板主 jeffcoke吊你老母

我怕你條能呀死馬伕
又話成全我?

引用:
原帖由 小河馬 於 2010-1-27 06:54 AM 發表 查看引用來源

一切由膠post膠仔開始:smile_39:
佢試個pm我問候我娘啦:smile_45: 有人話真身係笑天下人:smile_45: 係佢就happy喇:smile_34:

好野, 板主開始發惡了, :smile_30:

SUPPORT!! SUPPORT!!! 謝謝版主真係做野啦, 我地成班弟兄終於可以回復
之前的心情了~~

引用:
原帖由 小河馬 於 2010-1-27 06:55 AM 發表

快d分身la
你咪分左囉, 又問
58.176.xxx.238

引用:
原帖由 jeffcoke 於 2010-1-27 10:56 AM 發表

你咪分左囉, 又問
58.176.xxx.238
用cti咩, 是不是100mb? 快嗎?:smile_o15:

前往最後回覆