上一頁下一頁
發新話題

焉鴦浴...

收藏  |  訂閱
325  39.7k

回覆 1# 的帖子

鴛鴦浴,我都好like~

不過第二次射得比第一次多好多.. :smile_14:  勁wo...多數都係第2q 少d

引用:
原帖由 田心田心 於 2010-2-26 12:30 PM 發表
我同衰人都成日係浴室開戰~~~~~~~係浴缸邊真係好易就位咖~~~~
係浴室大多數玩狗仔.. 扒係洗手盤..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-2-26 12:32 PM 發表 查看引用來源

係浴室大多數玩狗仔.. 扒係洗手盤..
有時佢坐係浴缸邊~~~~~我再坐上去,佢攬實我咁un~~~~~~對腳可以箍返住佢~~~~~好好feel~~~~~:smile_04: :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 田心田心 於 2010-2-26 12:36 PM 發表

有時佢坐係浴缸邊~~~~~我再坐上去,佢攬實我咁un~~~~~~對腳可以箍返住佢~~~~~好好feel~~~~~:smile_04: :smile_04: :smile_04:
你唔驚佢滑左落去咩?

有時會坐係廁板玩既,, :smile_o06:

唔錯喎,食得是福 :smile_40:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-2-26 12:37 PM 發表 查看引用來源

你唔驚佢滑左落去咩?

有時會坐係廁板玩既,, :smile_o06:
佢雙腳到地咖痳~~~~~~旁邊又有條鐵通俾佢借力~~~~~都冇見過佢會冼~~~~~

ok喎~~係浴缸攪真係另一番滋味~!!:smile_47:

引用:
原帖由 mncy 於 2010-2-26 12:40 PM 發表
唔錯喎,食得是福 :smile_40:
好過無啦... :smile_o05::smile_o05:

而且,在那時,D人5會準備COM入去!
對於D男人來說~是可以打真軍的時候~~
:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆