上一頁下一頁
發新話題

與回憶纏綿 (P.2 UPDATE P3. THE END)

收藏  |  訂閱
75  21.3k

中秋節諗返呢d 野
寧捨傷感 :smile_o08:
引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-9-18 11:53 PM 發表 查看引用來源

哈哈,中秋節快樂^^

如是者玩左幾次, 我當然心郁郁想堅執返佢一次啦!
不過當時仲讀緊書, 就算出黎都唔識有咩地方做愛做的事 (其實小弟都係一個好學生來的.... )

終於... 有一晚, 同佢約左出去食飯, 食完飯仲早, 佢就話不如飲杯野~
個時都有飲開, 不過第一次同佢出去飲酒. 去間BAR 度飲下玩下, 兩個人其實飲左唔係好多,
不過佢個樣已經紅卜卜, 好鬼可愛咁.
當然小不免係酒吧, 攬下佢個小蠻腰, 抽下佢水啦~
個陣就黎放暑假, 佢又係著件背心仔出黎見我, 仲著左條短裙. 有時就借D 以俾下佢大脾.
見佢唔出聲就索性放埋係上面, 摸下對又白又滑既美腿啦~

飲到差唔多, 佢同我都住宿舍, 大家都有ROOM MATE, 都無咩下文.
唯有送佢返宿舍啦~
沿途返去攬住佢行, 佢又枕住係我個胸度, 其實真係有衝動想係返埋一齊.
不過個刻控制住自己, 有咩都第日先講, 唔想第日大家反悔.
於是就靜靜地漫步返去...
沿途好靜, 無咩人... 我攬住佢條腰隻手就慢慢越摸越上...
見佢無咩反抗, 就輕輕用手指撩下佢.:smile_o06:
感覺到懷中既佢呼吸越黎越快, 個人越黎越熱...
就係我諗住進一步既時候, 佢隻手捉住我, 係我耳邊錫左一啖...
"到喇~ 衰人~"
個下真係有少少失望, :smile_o08: 諗住目送佢上樓既時候...
"不如我地行多陣?"
即刻拖住佢繼續行啦~ 佢帶住我行....
行行下, 去到個TOILET 附近~
"我想去一去洗手間先~"
我諗佢頭先都飲左咁多, 去下好正常者, 講笑咁問:
"駛唔駛我陪你?"
佢對住我好甜咁笑左一下, 就入左toilet ~

過左兩分鐘佢返出黎,
" 你頭先又話陪我既?"
"你都無話要..."
突然佢攬住我, 匿係我心口度講左一句我諗都諗唔到既野........

............"入面無人呀~"

我個心突然間跳左一下... 唔通佢想...
但係又有d 擔心, 始終係學校範圍, 有保安會巡架喎~
左望右望, 見無人係附近, 就拉左佢入去toilet 其中一格...
一關門, 唔理咁多, 一野車左落去先~
好耐好耐, 無同佢有個咁親密既接觸....
個感覺好似真係返返去幾年前咁~

(如何回到當年...)

佢亦都好主動咁回應我. 攬實我條頸, 吮我條利...:smile_o09:
終於我再忍唔住, 隻手慢慢摸上佢個32 c , 怕佢一下推開我...
點知佢反而攬得更實...完全無反抗我既意思~
我隻手好順利咁摸到上去, 輕輕同佢按摩左幾下...
成日打j 都諗住既事今日居然發生係我身上!!
我好溫柔咁輕撫佢, 怕嚇走佢.
另一隻手亦都游移到佢下半身, patpat 度摸緊...
見佢回應得咁激烈, 我梗係唔放口啦!
一邊錫, 隻手已經開始拉開佢既背心同佢對波波say hello>>:smile_o15:
下面亦都開始係佢大腿根附近挑動佢...
佢既呼吸聲同 "....." 聲話我知佢都好興奮

於是我就直接伸隻手去摸下下面探路... 點知...

一探之下, 原來已經濕晒!
佢俾我係個妹妹度撩左幾下, 頂唔順成個人軟晒, 攬住我係度係咁喘氣~
隻手係我條褲上面摸黎摸去...我忍唔住, 打開條褲俾兄弟出黎抖抖氣~
佢對眼望住我....隻手就上下咁套...我亦都不斷係佢下面插隻手指入去感受下佢既熱力...
就係呢個時候, 佢一下推開左我.........

引用:
原帖由 暗狼 於 2013-9-18 11:54 PM 發表 查看引用來源擔心你誤入歧途入錯窿.......... :smile_o08:
癡線,無可能:smile_o08:

你應該唔會隨身袋套掛:smile_o08:

我係一個純情小男生黎架
你話呢?!:smile_o01:
引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-9-19 12:06 AM 發表 查看引用來源
你應該唔會隨身袋套掛:smile_o08:

引用:
原帖由 暗狼 於 2013-9-19 12:17 AM 發表 查看引用來源我係一個純情小男生黎架你話呢?!:smile_o01:
射咗去邊:smile_o03:

拎左出黎抖下者..
邊有講到射即~ :smile_o13:
引用:
原帖由 烚熟仔 於 2013-9-19 12:18 AM 發表 查看引用來源
射咗去邊:smile_o03:

支持,跟著中出?

回覆 18# 的帖子

bb 緊係慣左俾人中出~~:smile_o05:

早晨師兄:smile_o15:
你post,都個個等緊,中出喎!:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆