有野想同大家硏究下

收藏  |  訂閱
28  19.1k

今日又有新update, 反口唔過澳門,因唔開心,
問佢乜事,同我講因要交租,好大壓力!

叫我以後幫佢交租,佢就可以隨傳隨到,毫無壓力做我條女...佢一個月係11k ... 哈哈!

我成個人醒哂.....因狐狸終於露出尾巴...
我緊係耍佢話考慮下...唉...好失望..
佢終眼泛淚光說 .. 我喜歡她是空談... 沒有行動, 如11k 也付出不起怎可為我們未來打算...

真係人都癲!

引用:
原帖由 rigby 於 2014-11-25 10:45 PM 發表 查看引用來源
不常見的情況,所以沒有"通常"幾錢,

佢應該是當你水魚。如果佢沉你,賣肉養哥仔也行。

例如:所有雞也會告訴你,你的雞雞大於平均水平。

她所說的「對我也有好感」... 有 money 有 honey。

我不反對5 ...
多謝rigby 哥回應,D人真貪錢同太明顯,一招就俾人知係為錢,最興係當我儍仔個下火滾,不過自己又真係幾lum 佢,佢又幾有女友feel, 有車輪,又餵我食野,好鬼溫柔,識主動攬住我訓覺...

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2014-11-26 10:37 PM 發表 查看引用來源

師兄,小弟係「鋒」⋯⋯先鋒食人頭圍個「鋒」呀,你一叫錯,啲細嘅就戇99咁跟㗎喇。

唔使客氣,呢度色文版好 friendly 嘅,如果下次有事想大家一齊度掂佢,用故事模式就冇人 ...
Sorry, 鋒馬哥!好少人會好似你同rigby 兄咁詳細分析!激讚,令我呢隻迷途小羔羊清醒返..

現架係下一步,我應點看待我跟她日後的關係!

古有乳云有圖有真相,等一眾兄弟開吓眼界睇下咩料先,如果嘆為觀止咁老x就老x啦(我搭枱的不喜勿插)

剛巧路過。如果連租金,11k平過我養老婆...

不喜歡勿插.... (抱頭快走...)

引用:
原帖由 s063708 於 2014-11-27 08:23 PM 發表 查看引用來源
今日又有新update, 反口唔過澳門,因唔開心,
問佢乜事,同我講因要交租,好大壓力!

叫我以後幫佢交租,佢就可以隨傳隨到,毫無壓力做我條女...佢一個月係11k ... 哈哈!

我成個人醒哂.....因狐狸終於露出尾 ...
我相信佢有點什麼...,可能是...

(1) 五千蚊只是投石問路,有見及"存在上升空間",一定要去尋頂。青春有價亦有限,到期作廢!

(2) 佢想要飛你,五千不動,只好再漲。商界常用戰術,永不拒絕客戶,只需高價,他們就會走開。

但這些只是細節。

你沉呢D女友feel, 有車輪,又餵食野,好鬼溫柔,識主動攬住訓覺...

(1) 如果你是普通人,每月有11K約會預算,我建議你去找個真正的女朋友,如果不是太挑剔,選擇應該是太多了!(環保吹,中出,無價!)

(2) 如果你是玩家,每月有11k的樂趣預算,每月新面孔不超過25歲。想不通為什麼要放棄一片森林?

引用:
原帖由 s063708 於 2014-11-27 08:45 PM 發表 查看引用來源

Sorry, 鋒馬哥!好少人會好似你同rigby 兄咁詳細分析!激讚,令我呢隻迷途小羔羊清醒返..

現架係下一步,我應點看待我跟她日後的關係!

似乎你亦沒有去錯地方。 這是什麼地方取決於這裡的人!

此post 甜度情色點到即止。文學度也有些。 :smile_o11:

下一步?  雨雲已經全黑也厚,定必豪雨,即閃,否則淋病!:smile_o13:

"為我們未來打算"?!?  熊出沒注意!:smile_o14:

如果你種蕉,她是 Completed。你是 Finished!

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2014-11-27 10:00 PM 發表 查看引用來源
古有乳云有圖有真相,等一眾兄弟開吓眼界睇下咩料先,如果嘆為觀止咁老x就老x啦(我搭枱的不喜勿插)

贊成

希望不是"妖",然後一o共而散

前往最後回覆