上一頁下一頁
發新話題

懷疑老婆出事,點解決?

收藏  |  訂閱
216  49.8k

你想保緍  唯有信佢  以及暗示叫佢停

引用:
原帖由 stockkiller 於 2015-3-7 10:01 AM 發表 查看引用來源
做保險D人太複雜, 夜夜生歌, 乖都容易變壞, 襯而加未發現有真憑實據, 一系叫佢轉工, 一系生多過, 襯件事未惡化, 早D出招, 保住頭家
直接轉工好, 重比佢係色狼堆?

巳經有咁多可疑位, 電話巳經怪, 話瞓又出左街, 最理想未攪談下情先!

攪左都唔出奇!

引用:
原帖由 ccclaw 於 2015-3-7 10:53 AM 發表 查看引用來源
上得討論區多先知人妻好有market!

無撈味無手尾, 係幾吸引!  所以我合理懷疑, 開貼話老婆比人屌, 係咪妓女新包裝法!

比d 拍拖feel 比你, 送禮/錢小不免, 隻雞又可以簡客, 扮晒高貴咁!

其實呀嫂每次都將D whatsapp 對話delete晒都仍然証明她重視你, 吾想頭家散, 現階段可能比人撩啫, 但女人吾同男人, 男人會注重肉體,砌完會返屋企, 女人一旦開始左, 系會玩感情, 所以女人一變起心上泥會無灣轉, 但你又吾知點開口問, 果晚又無比條友吊過, 最多抽下水就預左, whatsapp又無野睇, 除非你玩跟蹤啫, 但萬一比你發現呀嫂同人有路, 甘你會點, 吾通離婚咩, 但如果發現呀嫂系無野, 但發現你跟蹤佢, 甘就pk 啦, 所以你呢刻真系咩都做吾到, 唯有試下叫佢轉工, 或生多件, 或我都未唸到其他方法, 唸到再告訴你知

問米LA

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 08:26 AM 發表 查看引用來源
近排我懷疑我老婆好似有D野暪住我,但又問唔出口。
我同老婆識左6年左右,當年係機鋪識,係荷里活戲院門口間機鋪識添,當年大家一見鐘情,一撻就著,拍拖兩年,其實我老婆身材普通得B級,但就瘦底,當年打算行下 ...
係唔玩就會唔玩
要玩做咩都玩

不過保驗咁自由就易玩點
最緊要你自己點補番你老婆

保險識得人多, 欺文又有, 風趣又有, 大隻又有, 靚仔又有, 能夠落巴飲得咁醉, 真係遲早出事. 不過, 防又防唔黎, 因為你叫佢唔做, 佢都唔肯, 咁有樂趣既工....哎!放鬆d, 仲有機會維繫..

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 08:26 AM 發表 查看引用來源
近排我懷疑我老婆好似有D野暪住我,但又問唔出口。
我同老婆識左6年左右,當年係機鋪識,係荷里活戲院門口間機鋪識添,當年大家一見鐘情,一撻就著,拍拖兩年,其實我老婆身材普通得B級,但就瘦底,當年打算行下 ...
睇完…好大機會!因份工自由時間太多…
同埋你老婆未做過野…會覺得樣樣野好新奇…
又可享受人追下撩下既感覺!
但一沉落去…真係幾大問題架…

好好傾下啦…

你可以足姦嘛

引用:
原帖由 kit6098 於 2015-3-7 01:26 PM 發表 查看引用來源
你可以足姦嘛

呢到師兄只會教玩3P Join埋 一起玩!  自己想玩又怕影响生活!

最理想調教到老婆變淫妻, 各自玩!  
到老病殘無晒錢玩, 返轉頭講幾十年夫妻情骨秘野, 搏老婆照顧老年生活!

咁諗實在太唔理解女人, 女人只會記你幾十年, 個無感情子女, 只會諗下點啃老!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆