上一頁下一頁
發新話題

一次既經驗,改變了我

收藏  |  訂閱
58  16.8k

多謝分享,我就樓主咁好福氣,見親絕多數都係要比$$$$

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-13 07:53 PM 發表 查看引用來源
我問樓主噃
唔好意思,見妳引用我句嘢,以為妳同我講

引用:
原帖由 中涼寒 於 2015-4-13 07:54 PM 發表 查看引用來源

比$$$$?:smile_53:

師兄,真係好運過中六合彩,有得即食

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-13 07:53 PM 發表 查看引用來源
我問樓主噃
我係帥弟黎jar:smile_30:
之後都有約戰過...了解多左發現佢係有d想報復佢男朋友,因為佢男友都都有玩。
咁當然佢唔只我一個sp啦....但我算係佢徒弟:smile_30: 佢教左好多野!hahaha

Btw,師姐profile pic你黎?好勁喎!!

引用:
原帖由 山田1225 於 2015-4-13 08:32 PM 發表 查看引用來源
師兄,真係好運過中六合彩,有得即食

師兄你最近有無咩可以share下?m

引用:
原帖由 中涼寒 於 2015-4-13 07:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 有無得share 下....點問你拎錢啊?出左黎先要求?

引用:
原帖由 Loki1111 於 2015-4-13 08:36 PM 發表 查看引用來源

我係帥弟黎jar:smile_30:
之後都有約戰過...了解多左發現佢係有d想報復佢男朋友,因為佢男友都都有玩。
咁當然佢唔只我一個sp啦....但我算係佢徒弟:smile_30: 佢教左好多野!hahaha

Btw,師姐profile pic你黎 ...
師兄未熟就食...小心上當呀~~仲有記得戴套

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-13 08:46 PM 發表 查看引用來源
師兄未熟就食...小心上當呀~~仲有記得戴套
緊係有帶啦...我好唔環保的😂
血氣方剛...谷左咁耐, 唔諗得咁多嫁啦...hahah...
師姐最近食得飽嗎??? 哈哈!

引用:
原帖由 Loki1111 於 2015-4-13 09:00 PM 發表 查看引用來源

緊係有帶啦...我好唔環保的😂
血氣方剛...谷左咁耐, 唔諗得咁多嫁啦...hahah...
師姐最近食得飽嗎??? 哈哈!

最近食得太多....飽...好飽~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆